İstanbul
Rain and snow
1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4592 %0.37
38,1983 %-0.2
95.768,82 %-0.872
3.438,13 0,27
Ara
Muhalif. HABERLER Bayrak talebi en fazla Fransa ve İspanya’dan

Bayrak talebi en fazla Fransa ve İspanya’dan

Bayrak talebi en fazla Fransa ve İspanya’dan

Okunma Süresi: 1 dk

Bayrak üretiminde üs konumunda olan Türkiye aynı zamanda önemli bayrak ihracatçısı konumunda. Önümüzdeki yıl Mart ayıda yapılacak olan belediye seçimleri bayrak üretimini daha da arttıracak.

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye'nin önemli bayrak üreticilerinden Asya Bayrak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çilkaya, firma olarak 40’tan fazla ülkeye bayrak ihraç ettiklerini ve en fazla talebin Fransa ve İspanya’dan geldiğini söyledi.

Avrupa, Ortadoğu, Aysa ve Afrika’da bir çok ülkeden özel sipariş aldıklarını belirten Çilkaya, Almanya, İtalya, Yunanistan, Hollanda, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Irak, İran, Rusya, Azerbaycan, Gürcistan, Özbekistan, Kazakistan, Arnavutluk, Japonya, Mısır, Somali gibi 40’tan fazla ülkeden de aldıkları siparişlerin üretimini yaparak ihraç ettiklerini kaydetti.

Ülke bayraklarında parti bayraklarına, şirket bayraklarından süsleme ve dekoratif organizasyon bayraklarına kadar birçok alanda bayrak ürerimi yaptıklarını belirten Çilkaya, önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak belediye seçimlerinin bayrak üretimini daha da arttıracağına dikkati çekerek, seçimlerin bayrak üretimi üzerindeki etkisi bir hayli fazla olduğunu daha çok parti ve Türk bayrağının siparişi geleceğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *