İstanbul
Rain and snow
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4592 %0.37
38,1983 %-0.2
96.625,29 %-1.649
3.438,13 0,27
Ara
Muhalif. HABERLER Betül düzene girecek!

Betül düzene girecek!

Betül düzene girecek!

Okunma Süresi: 1 dk

Bu yıl Almanya’yı Eurovision Şarkı yarışmasında temsil etmek için ön elemelere katılan ve ulusal finale kadar yükselen Betül, yeni türkçe şarkısı "Gir Düzene“ ile pop müzik piyasasına yeni bir soluk getiriyor.

İSTANBUL (İGFA) - Dinleyicileri tam anlamıyla dans etmeye teşvik eden ve clublarda son ses eşlik ettiren enerjik şarkının sözü ve bestesi Çağrı Şingan’a, aranjesi ise prodüktör Furkan SYZO‘a ait. Modern pop ve balkan ezgileriyle kendi tarzını oluşturan Betül, “Gir Düzene” isimli yeni şarkısına da kendine özgün melodileriyle imza attı.

Müzik klibinin yönetmenliği ve kreatif direktörlüğü Betül’ün menajeri Fatih Şahin üstlendi. Klibin edit’i ise Nitin Khajoita’a emanet edildi.

"Gir Düzene" ile müzikseverler bu yazın keyfini doyasıya çıkaracağını belirten genç şarkıcı Betül, "Şu an elimde birçok şarkı var, sürprizlere hazır olun. Uzun ara vermeden sıradaki şarkıları sevenlerimin beğenisine sunacağım" diyerek yeni çalışmalarının da mesajını verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *