İstanbul
Hafif yağmur
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9293 %-0.03
37,4692 %0.29
98.137,74 %-1.111
3.312,18 0,79
Ara
Muhalif. HABERLER Beylikdüzü Belediyesi, Yakuplu Kent Ormanı’nda “Gençlik Buluşmaları Bahar Pikniği” düzenledi

Beylikdüzü Belediyesi, Yakuplu Kent Ormanı’nda “Gençlik Buluşmaları Bahar Pikniği” düzenledi

Beylikdüzü Belediyesi, Yakuplu Kent Ormanı’nda “Gençlik Buluşmaları Bahar Pikniği” düzenledi

Okunma Süresi: 2 dk

Çeşitli aktivitelerin gerçekleştiği etkinlik alanında gençlerle dopdolu bir gün geçiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Gençlerin aklına ve bu toprakları var eden değerlere çok güveniyorum. Bu değerlerden asla taviz vermeden bütün çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

Gençler için yeni sosyal donatı alanları oluştururken bir yandan da etkinliklerde onları bir araya getiren Beylikdüzü Belediyesi, “Gençlik Buluşmaları Bahar Pikniği” düzenledi. Yakuplu Kent Ormanı’nda gerçekleşen buluşmada, gençlere yönelik çeşitli sportif aktiviteleri için alanlar oluşturuldu. İkramların da yapıldığı etkinlikte Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde kurulan Beylikdüzü Big Band, 90’lar pop müziğinin en sevilen şarkılarını seslendirdi. Alanda gençlerle bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve eşi Zehra Çalık, programda gerçekleşen soru-cevap bölümünde gelen tüm soruları yanıtladı. Başkan Çalık daha sonra ip atlamadan voleybol ve basketbola kadar olan aktivitelere katılarak gençlerin keyifli anlarına ortak oldu.  

“Evlatlarımıza teslim edebileceğimiz bir memleket inşa etmek için çalışıyoruz”

Beylikdüzü’nde güzel işler yapmak için yola çıkan bir ekip olduklarını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, gençlere yönelik projeleri paylaştı. Gençlerin hayatını kolaylaştırma düşüncesiyle yol aldıklarını belirten Çalık, “413 bin 835 kişinin yaşadığı bir kenti yönetmeye gayret ediyoruz. Bu kente dair hayata geçirdiğimiz projelerde Beylikdüzü’nde yaşayan bütün komşularımızın emeği ve güzel duası var. Başından itibaren çocuklar, gençler ve kadınlar için çalışan bir belediye başkanı olacağım dedim. Yoluma böyle de devam ediyorum. Bu kentin evlatlarına teslim edebileceğimiz bir memleket inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerin aklına ve bu toprakları var eden değerlere çok güveniyorum. Bu değerlerden asla taviz vermeden bütün çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Etkinliğin ardından Yakuplu Kent Ormanı’nı gezen Çalık, vatandaşlarla sohbet etti.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *