İstanbul
Kapalı
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,0111 %3.56
41,6077 %3.37
3.709,10 % 3,61
83.921,99 %1.958
Ara
Muhalif. HABERLER Büyükşehir Soğuktan Sıcağa ile Vatandaşların Yanında

Büyükşehir Soğuktan Sıcağa ile Vatandaşların Yanında

Büyükşehir Soğuktan Sıcağa ile Vatandaşların Yanında

Okunma Süresi: 2 dk

Muğla Büyükşehir Belediyesi sokakta kalan vatandaşlara sıcak bir yuva sağlamak amacıyla başlattığı ‘Soğuktan Sıcağa’ projesi ile bugüne kadar 107 vatandaşı misafir etti.

Kış mevsiminin kendini hissettirdiği bugünlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi ‘Soğuktan Sıcağa’ Projesi ile sokakta kalan evsiz ve kimsesizlere sıcak bir yuva sağlıyor. Menteşe ilçesi Bayır Mahallesi’nde bulunan barınma evinde misafir edilen vatandaşların günde 3 öğün yemek ve diğer ihtiyaçları karşılanıyor. 2024 Ocak ayı itibari ile Soğuktan Sıcağa projesi ile barınma evinde vatandaşlar misafir ediliyor.  

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılında başlattığı ‘Soğuktan Sıcağa’ projesi ile evsiz ve kimsesiz vatandaşlara zorlu kış şartlarında sahip çıkılıyor ve sıcak bir ortamda misafir edilerek tüm ihtiyaçları karşılanmaya çalışılıyor.

Günde 3 Öğün Sıcak Yemek

Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe ilçesi Bayır mahallesinde bulunan barınma evinde kalan vatandaşlara günde 3 öğün sıcak yemek veriliyor ve diğer ihtiyaçları karşılanıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri barınma evinin temizliğini düzenli olarak gerçekleştiriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “2016 yılının Aralık ayında soğuk kış günlerinde, sokaklarda yaşayan vatandaşlarımızı misafir edebileceğimiz bir barınma evi kuruldu. Bu barınma evinde evsiz vatandaşlarımızın soğuk kış günlerinde barınma, yiyecek gibi ihtiyaçlarını karşılayarak bir nebze de olsun rahat yaşamalarını sağlamaya çalışıyoruz” denildi.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *