İstanbul
Hafif yağmur
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9505 %0.03
37,4282 %0.2
97.800,01 %-0.446
3.310,91 0,75
Ara
Muhalif. HABERLER Canik’te Nesillerin Buluştuğu Turnuvada Büyük Heyecan

Canik’te Nesillerin Buluştuğu Turnuvada Büyük Heyecan

Canik’te Nesillerin Buluştuğu Turnuvada Büyük Heyecan

Okunma Süresi: 2 dk

Canik Belediyesi ve Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede düzenlenen 7’den 70’e Mangala Turnuvası yoğun katılımla tamamlandı. Turnuvada dereceye giren katılımcılar ödüllerini düzenlenen görkemli ödül töreni ile teslim aldı.

Canik Belediyesi ve Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle ilçede düzenlenen ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören 7’den 70’e Mangala Turnuvası düzenlenen final karşılaşmalarının ardından tamamlandı. Her yaş grubundan yüzlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşen turnuvada, tarihi Türk oyunu Mangala ile doyasıya eğlenen katılımcılar, yüksek tempoda geçen mücadelelerde rakiplerini eleyebilmek için ter döktü. Turnuvada vatandaşlar ile bir araya gelen ve mücadeleleri yakından takip eden Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Muş ile Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, tamamlanan final karşılaşmalarının ardından dereceye giren katılımcılara ödüllerini takdim etti.

Ödüller Bakan Muş ve Başkan Sandıkçı’dan

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 7’den 70’e Mangala Turnası ödül töreninde gerçekleştirdiği konuşma, gençlerin zihinsel ve fiziksel olarak gelişimlerine ve eğitimlerine büyük önem verdiklerini ifade etti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Gençlerimizin kaliteli bir şekilde eğitim almalarını, hem zihinsel hem bendensel gelişimlerini ve kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerine büyük önem veriyoruz. Canik Keşif Kampüsümüzde eğitimlerimiz devam ediyor. İlçemizdeki okullarımıza akıl ve zekâ oyunları sınıfları oluşturduk. Özellikle ilçemizde belirli periyotlar halinde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle gençlerimizi tarihi Türk ve dünyaca bilinen akıl ve zekâ oyunlarıyla bir araya getiriyoruz. Gençler sizlerden tek bir isteğimiz var. Çok çalışmanız, kendinizi her anlamda geliştirmeniz ve sizden sonraki nesilleri yetiştirmenizdir. Ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam etmenizdir” dedi. Gerçekleşen görkemli ödül töreninde turnuvada farklı kategorilerde dereceye giren katılımcılar ödüllerini Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Muş ile Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın elinden aldı. 3 farklı kategoride düzenlenen turnuvada tüm kategoriler için ayrı olmak üzere birinciler bisiklet, ikinciler tablet, üçüncüler ise Mangala oyunu ödüllerinin sahibi oldu.

Canik Belediyesi Hasan Doğan ve Spor ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen turnuvaya Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Muş, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu ve vatandaşlar katıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *