İstanbul
Rain and snow
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4592 %0.37
38,1983 %-0.2
96.641,99 %-1.263
3.438,13 0,27
Ara
Muhalif. HABERLER Çankaya’daki 23 ilkokul, ortaokul ve lisenin boya ve tadilatı Çankaya Belediyesinden

Çankaya’daki 23 ilkokul, ortaokul ve lisenin boya ve tadilatı Çankaya Belediyesinden

Çankaya’daki 23 ilkokul, ortaokul ve lisenin boya ve tadilatı Çankaya Belediyesinden

Okunma Süresi: 2 dk

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in talimatıyla 2023-2024 eğitim öğretim dönemi öncesinde belediye sınırları içerisindeki 23 ilkokul, ortaokul ve lisenin cephe boyaması, yer döşemesi, WC yenilemesi gibi bakım, onarım ve tadilatlarının yapımına başlandı. Eğitimci bir ailede büyüdüğünü söyleyen Taşdelen, “Biz halkımızın olanı halkımıza veriyoruz” diye konuştu.

Çankaya Belediyesi her yıl yeni eğitim ve öğretim dönemi başlamadan önce belediye sınırları içindeki okulların fiziki eksikliklerini tamamlama uygulamasını bu yılda sürdürüyor. 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi başlamadan önce de Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in verdiği talimat doğrultusunda belediye sınırları içindeki 23 ilkokul, ortaokul ve lisede cephe boyaması, yer döşemesi, WC yenileme gibi tadilatların yapımına başlandı.

3 BİN İLKOKUL ÖĞRENCİSİNİN YEMEKLERİNİ SIRALARINA GÖTÜRDÜK

Eğitimci bir ailede büyüdüğünü ve bu nedenle eğitim ile öğretime çok büyük bir önem verdiğini belirten Taşdelen, “Biz halkın olanı halkımıza kazandırıyoruz. Eğitim öğrenim anaokulu, ilkokuldan başlar. Biz de yine Türkiye’de bir ilki yaptık. Her gün 3 bin ilkokul öğrencimizin sıcak yemeklerini sıralarına kadar götürdük. Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyacı olan okullarımızın eksikliklerini de tamamlıyoruz. Bu kapsamda 23 ilkokul, ortaokul ve lisemizi kapsayan tadilat çalışmalarımız sürüyor. Okullarımızın yeni eğitim ve öğretim dönemine daha güzel fiziki imkanlârla başlaması en büyük arzumuz” dedi.

23 İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSE

Çankaya Belediyesinin bakım, onarım ve tadilat planlaması yaptığı okulların şunlar olduğu öğrenildi:

“Mithatpaşa İlkokulu, Çankaya Ulubatlı Hasan İlkokulu, Mehmet İçkale Ortaokulu, Mesa Koru Sitesi İlkokulu, Abdurrahman Şengel Ortaokulu, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İffet Güneşoğlu İlkokulu, Turhan Feyzioğlu İlkokulu, Ayten Şaban Diri İlkokulu ve Ortaokulu, MEV Gökkuşağı Özel Eğitim Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu, Mimar Kemal Ortaokulu, Şehit Battal İlgün İlkokulu, Ahmet Yesevi Ortaokulu, Türkkonut İlkokulu, Öğretmen Necla Kızılbağ Anadolu Lisesi, Sarar İlkokulu, Mehmet Özcan Torunoğlu Ortaokulu, Beytepe Ortaokulu, Ülkü Akın Ortaokulu, Ahmet Bahadır İlhan Ortaokulu, Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulu, Bahçelievler 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *