İstanbul
Orta şiddetli yağmur
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,1036 %-0.01
37,6584 %0.25
96.116,26 %2.143
3.381,48 0,41
Ara
Muhalif. HABERLER Çenesuyu ve 60 Evlerin eski üstgeçitleri sökülüyor

Çenesuyu ve 60 Evlerin eski üstgeçitleri sökülüyor

Çenesuyu ve 60 Evlerin eski üstgeçitleri sökülüyor

Okunma Süresi: 2 dk

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çenesuyu ve 60 Evler yaya üstgeçitlerinin tamamlanması sonrası eski üstgeçitlerin sökümüne başlandı

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Derince’nin Çenesuyu ve 60 Evler mevkilerinde yapılan yeni üstgeçitler tamamlandı. Yeni ve modern üstgeçitlerin tamamlanmasıyla eski çelik üstgeçitlerin de söküm işlemine başlandı. Ömrünü tamamlamış eski üstgeçitlerin söküm işlemleri, gece geç saatlerde D-100 Karayolu trafiğe kapatılarak kontrollü bir şekilde yapılıyor.

 HASTANEYE ULAŞIMDA KOLAYLIK

D-100 Karayolu’nun Derince 60 Evler mevkiinde yapılan üstgeçit eski İl Emniyet Müdürlüğü önünde 64,50 metre uzunluğunda ve 3,30 metre genişliğinde; üç açıklıklı, asansörlü ve çelik malzemeden imal edildi. Yavuz Sultan Mahallesi ile Kaşkalı(İbni Sina Mahallesi) birbirine bağlayan yeni yaya üstgeçidi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine yakın olduğu için sıklıkla kullanılan bir güzergâhta. Yaşlı, hasta, engelli gibi birçok vatandaşın hastaneye ulaşımlarında büyük kolaylık sağlayacak engelli asansörlü yeni üstgeçidin kullanıma açılması sonrası eski üstgeçidin sökümüne başlandı.

 ASANSÖRLÜ YENİ ÜSTGEÇİT

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan D-100 Karayolu üzeri Derince Çenesuyu mevkiinde alışveriş merkezine kolaylıkla ve güvenli bir şekilde ulaşım imkânı sağlayacak 69 metre uzunluğunda ve 3,15 metre genişliğinde; iki açıklıklı, asansörlü çelik yaya üstgeçidi tamamlanarak hizmete sunuldu. Yaşlı ve engelli vatandaşların kullanımına uygun olarak yapılan üstgeçit Derinceli vatandaşlara asansörlü yaya üstgeçidi konforu sağlıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *