İstanbul
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6753 %0.09
40,0531 %0.19
3.516,44 % -0,05
84.176,23 %3.915
Ara
Muhalif. HABERLER CHP’li Sol’dan teşkilat turu

CHP’li Sol’dan teşkilat turu

CHP’li Sol’dan teşkilat turu

Okunma Süresi: 1 dk

CHP Urla Belediye Başkan Aday Adayı iş insanı Şafak Sol, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Yunus KARAKAYA / İZMİR (İGFA) - CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu  ve Urla İlçe Başkanı Pelin Karasakal’ı ziyaret eden Şafak Sol, projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi vererek görüş alış verişinde bulundu.

Öncelikli amacının Urla’ya hizmet etmek olduğunu kaydeden Aday Adayı Şafak Sol vatandaşlardan da yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Urla’nın turizmden hakkına düşeni alamadığını dile getiren Sol” Türkiye'de sağlık turizmi, spor turizmi, ekoturizm, wellness (esenlik) gibi yüksek potansiyelli karakteristik alanlarda daha kişiselleştirilmiş hizmet sunulması, daha fazla sağlık turisti çekilmesi ve gelir elde edilmesini hedefleyen çalışmalara imza atacağım” dedi. Sol, bu yola teşkilatları ile birlikte çıktıklarını belirterek, "Yolu hep beraber yürüyeceğiz sonunda hep beraber kazanacağız. Biz Urla'yı çok iyi biliyoruz. Urla'nın sorunlarını hep birlikte yaşıyoruz. Ve biz Urla'nın sorunlarına etkili çözümler de üreteceğiz. Biz hep birlikte Urla'yı hak ettiği yere taşıyacağız. Urla, demokrasinin ve Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ilkelerinin kalesidir. Bu sebepten bir kez daha tekrar ediyorum "Urla ve Urlalılar her şeyin en iyisine layıktır Urla’da “Şafak” yeniden doğacak" diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *