İstanbul
Orta şiddetli yağmur
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,1110 %0
37,5546 %-0.03
97.489,84 %1.944
3.369,30 0,05
Ara
Muhalif. HABERLER Çumra’nın çehresini değiştirecek projede çalışmalar devam ediyor

Çumra’nın çehresini değiştirecek projede çalışmalar devam ediyor

Çumra’nın çehresini değiştirecek projede çalışmalar devam ediyor

Okunma Süresi: 2 dk

Çumra Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bir değişim projesi olarak başlayan Çumra Ticaret Merkezi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Çumra’nın modern geleceğinde önemli bir yere sahip yatırımlar arasında olan  ‘Çumra Ticaret Merkezi’nde’ inşaat çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Haziran ayında ilk kazmanın vurulduğu projede temel atma aşamasına gelindi. Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ilçeye kazandıracakları yeni ticaret merkezi inşası için yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

“Çumra Ticaret Merkezi Çarşı Merkezimizin Değerine Değer Katacak”

Projenin Çumra’nın ekonomik ve sosyal anlamda kazanımlar sağlayacak bir yatırım olduğunu ifade eden Çumra Belediye Başkanı Recep Candan; “Çumra’mızın çarşı merkezinde eski Cumhuriyet lisesi’nin bulunduğu alanda yapmayı planladığımız Çumra Ticaret Merkezi’mizin temel kazısı tamamlandı. Bu projemiz tamamlandığında Çarşı merkezimizin değerine değer katacak bir yatırım olacak.  Bu çerçevede ticaret merkezimizin bodrum katında ilçemizdeki otopark ihtiyacına önemli ölçekte cevap verecek kapalı bir otoparkı hizmete sunmayı planlıyoruz. Yaklaşık 20 bin metrekare olan ticaret merkezi inşaatımız, çalışmalarımızın devamında zemin kat ve yukarısında da 3 kat olmak üzere bodrum katıyla birlikte toplam 5 katlı bir projeden oluşuyor. Çumra’mızda konaklama ihtiyacı her geçen gün arttığından dolayı dışarıdan gelen misafirlerimizin temiz ve konforlu bir ortamda konaklamaları için yukardaki katlarımızdan bir tanesini tamamen otel hizmeti verecek şekilde planladık. Projemizin zemin ve birinci katını; mağazalar, kafeteryalar, alışveriş merkezi olarak planladık” diye konuştu.

“Esnaflarımızdan da Olumlu Tepkiler Alıyoruz”

Başkan Candan açıklamalarına şu cümlelerle devam etti:

“Burası kesinlikle bir kapalı çarşı değil dört cephesi dışarıya açık ve yollarla çevrili açık bir çarşı olacak. Çevredeki birçok esnaflarımızdan da olumlu tepkiler alıyoruz. Amacımız yeni iş merkezi projemizle birlikte proje alanının yakınında bulunan; Bağkur, Sönmezler, ve Yılmazlar çarşısında bulunan esnaflarımızda dahil olmak üzere bölgeye yeni bir ticaret alanı oluşturmak. Projemiz tamamlandığında Çumra’da ki ticareti ve sosyal olanakları canlandıracak bir eseri açmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Sürecin bu aşamaya gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Çumra’mıza ve bu ilçenin güzel insanlarına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *