İstanbul
Az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,5258 %0.18
37,9814 %-0.3
3.349,90 % -0,49
84.505,10 %5.27
Ara
Muhalif. HABERLER Devlet protokolü şehidini uğurladı

Devlet protokolü şehidini uğurladı

Devlet protokolü şehidini uğurladı

Okunma Süresi: 2 dk

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile birlikte, teröristlerce şehit edilen Develili Mikail Bozlağan’ın cenaze törenine katılarak, son görevini yerine getirdi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Ankara’daki hain terör saldırısı öncesi teröristlerce haince şehit edilen Develili Veteriner Mikail Bozlağan, son yolculuğuna uğurlandı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şehit Mikail Bozlağan için Develi Merkezi Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze törenine katıldı.

Şehit Bozlağan’ın cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra şehit Bozlağan’ın ailesi ve yakınları, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Hv. Tuğgeneral Haldun Taşan, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahit Cıngı ve S. Bayar Özsoy, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Bozlağan’ın naaşı tekbirlerle ve dualarla omuzlarda taşınarak, Develi Avlağa Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze namazının ardından Başkan Büyükkılıç, evli, 1 çocuk babası olan şehidin ailesine baş sağlığı dileyerek, taziyelerini iletti.

Büyükkılıç, “Terörü bir kez daha lanetliyoruz. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *