İstanbul
Rain and snow
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9976 %0.22
37,2320 %-0.56
96.596,15 %0.882
3.308,28 0,37
Ara
Muhalif. HABERLER Didim’de çocuklar karnelerini muhteşem bir festivalle kutladı

Didim’de çocuklar karnelerini muhteşem bir festivalle kutladı

Didim’de çocuklar karnelerini muhteşem bir festivalle kutladı

Okunma Süresi: 2 dk

Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudu çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmalar gerçekleştiren Didim Belediyesi, çocuklar için muhteşem bir festivale imza attı. Karnelerini alan Didimli çocuklar, Çocuk Festivali’nde doyasıya eğlendi.

Türkiye genelinde okulların yaz tatili dönemine girmesi ile birlikte milyonlarca öğrenci karnelerini aldı. Didim’de yaşayan binlerce çocuğa en eğlenceli karne hediyesi, Didim Belediyesi’nden geldi.

Didim Belediyesi tarafından düzenlenen, birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikler, sahne gösterileri ve oyun parkurları ile çocukların eğlenmesi için her detayı en ince ayrıntısına kadar düşünülen çocuk festivali, güne damgasını vurdu. 21 Haziran Çarşamba günü Didim Cumhuriyet Kent Meydanı’nda başlayan ve 2 gün sürecek olan festivale Didimli çocuklar büyük ilgi gösterdi. Etkinliğe aileleri ile katılan çocuklar, oyun parkurlarında doyasıya eğlendi. Aynı zamanda sahne gösterileri ile hem öğrenip hem eğlenen çocuklar, illüzyon showu meraklı gözlerle izledi. Eğlenceli aktivitelerden geleneksel sokak oyunlarına, yüz boyama etkinliklerinden, danslara, çocuk tiyatrolarından, illüzyon gösterilerine kadar çocukların doyasıya eğlendiği Çocuk Festivali’nde çocuk kitapları fuarına büyük ilgi gösterildi.

ÇOCUKLAR KİTAPLARINI İMZALATTI

Didim Belediyesi organizasyonu ile düzenlenen çocuk festivali kapsamında, birbirinden değerli çocuk kitabı yazarları Ayşenur Başaran, Naide Duymaz Karabulut ve Özge Nur Küskün festivalde, çocuk kitapları fuarında okurları ile buluştu. Çocuklar için kitap imzalayan yazarlar kitaplarını, minik öğrencilere okuyup bilgi alışverişinde bulundu.

BAŞKAN ATABAY “AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZI MUTLU ETMEK”

Didim’de çocuklar için güzel çalışmalara imza attıklarını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kentimizde çocuklarımızı mutlu eden güzel projelere imza atmaya devam ediyoruz. Yorucu bir eğitim – öğretim yılının ardından öğrencilerimiz için bu güzel festivali organize ettik. Katılım gösteren tüm çocuklara teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *