İstanbul
Parçalı bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6753 %0.09
40,0531 %0.19
3.516,44 % -0,05
84.475,04 %3.082
Ara
Muhalif. HABERLER Ekrem İmamoğlu’na ’Özel’ ziyaret

Ekrem İmamoğlu’na ’Özel’ ziyaret

Ekrem İmamoğlu’na ’Özel’ ziyaret

Okunma Süresi: 2 dk

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Meclisi’nin oy birliğiyle verdiği kararla yeniden İBB Başkanlığı’na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’de ziyaret etti.

İSTANBUL (İGFA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve CHP İstanbul Başkanı Özgür Çelik, Parti Meclisi’nin oy birliğiyle verdiği kararla yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanlığı’na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’de ziyaret etti. İBB Başkanı İmamoğlu, zabıta mangası eşliğinde karşıladığı Özel ve beraberindeki heyeti makam odasında ağırladı. İmamoğlu’nun ziyarete, önceki gün vefat eden Saadet Partisi milletvekili Hasan Bitmez’in cenazesinden geldiklerini aktaran Özel, “Normalde bu ziyareti çok daha kalabalık, çok daha neşeli bir ortamda gerçekleştirmeyi düşünüyorduk, ama böyle nasip oldu” dedi. 

Ekrem İmamoğlu tarafından makam odasında ağırlanan CHP lideri Özel, “Dün, PM’de oy birliğiyle, büyük bir mutlulukla size bir görev daha verildi. Bundan önce üç kez Recep Tayyip Erdoğan'ın atadıklarını yendiniz. Bu sefer, bu dördüncü kez olacak ve dört dörtlük bir zafer kazanacağınıza inanıyoruz” dedi. İmamoğlu da Özel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti, “31 Mart 2024 tarihi itibariyle, İstanbul halkıyla birlikte, 2019’da hep birlikte temelini attığımız ‘İstanbul İttifakı'nın daha güçlü bir biçimde, bir sonraki 5 yıla hem devam eden projelerimizi bitirmeye hem de yeni ve daha güçlü projeleri İstanbulluyla buluşturmaya devam etme yönündeki kararlılığımızı ortaya koyacağız. Ve inşallah 5 yıl daha görev izni alacağımıza inanıyoruz” sözleriyle dile getirdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *