İstanbul
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9883 %0.4
36,9672 %-0.7
95.349,99 %-3.398
3.250,34 0,68
Ara
Muhalif. HABERLER Eski Bakan Yardımcısı seçim maratonuna memleketinde hızlı başladı

Eski Bakan Yardımcısı seçim maratonuna memleketinde hızlı başladı

Eski Bakan Yardımcısı seçim maratonuna memleketinde hızlı başladı

Okunma Süresi: 1 dk

Eski Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’in 14 Mayıs Genel Seçimlerinde AK Parti Bilecik 1. Sıra Milletvekili adaylığı açıklandıktan sonra seçim bölgesi memleketi Bilecik’te seçim maratonuna hızlı başladı.

Sedat CEYLAN / BİLECİK (İGFA) -  Bilecik ve ilçelerinde esnaf ve köy ziyaretleri gerçekleştiren ve Bilecik’e yapılan sağlık yatırımlarıyla gittiği her yerde sevgi ile karşılanan Milletvekili adayı Eldemir, daha önce 25 ve 26 dönem Bilecik’ten AK Parti Milletvekili olup, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müşaviri ve Sağlık Bakan Yardımcısı olarak görevi yaptı.

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Osmaneli Belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar programına katılan Eldemir’in bir sonraki ziyareti Merkez ilçeye bağlı Deresakarı köyü oldu.

Deresakarı köyünde teravih namazı sonrası köylüler ile bir araya gelen Eldemir, “Teravih sonrası Deresakarı Köyü'ndeydik. Güzel bir ramazan akşamında verimli bir sohbet gerçekleştirdik” diyerek Deresakarı köy halkına misafirperverliği için teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *