İstanbul
Hafif yağmur
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9786 %0.25
37,3878 %-0.02
99.840,39 %1.78
3.327,67 0,95
Ara
Muhalif. HABERLER Eskihisar’da ‘Marmara Hepimizin’ etkinliği

Eskihisar’da ‘Marmara Hepimizin’ etkinliği

Eskihisar’da ‘Marmara Hepimizin’ etkinliği

Okunma Süresi: 2 dk

Gebze Belediyesi tarafından ‘Marmara Hepimizin’ sloganıyla ilçenin denize açılan kapısı Eskihisar sahilinde yüzey ve dip temizliği etkinliği gerçekleştirildi. Ev sahibi Başkan Büyükgöz, “Marmara hepimizin sloganını benimseyerek denizlerimizi koruyalım temennisinde bulunuyorum” dedi.

KOCAELİ (İGFA) - Gebze Belediyesi, “Marmara Hepimizin” sloganıyla Eskihisar sahilinde yüzey ve dip temizliği etkinliği düzenledi. Dünya Deniz Günü’nde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde Eskihisar sahilinde bir etkinlik düzenlendi.

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit’in  yanı sıra protokol ve öğrencilerin katılımıyla ‘Marmara Hepimizin’ şiarıyla gerçekleştirilen etkinlikte yüzey ve dip temizliği yapıldı. Çeşitli firmaların, çevre gönüllülerinin ve profesyonel dalgıçların da katıldığı etkinlikte selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Değerli Gebzeli hemşerilerim; Geçtiğimiz yıl Marmara Denizi'nde oluşan müsilaj nedeniyle Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmara Denizi Eylem Planı hazırlanmıştı. Bu kapsamda her yıl Marmara Denizi'nin sınırında bulunan belediyeler tarafından 8 Haziran Marmara Denizi günü ilan edilerek kutlamalar gerçekleştiriliyor.

DENİZDE DİP TEMİZLİĞİ

Bu yıl da Marmara Denizi Günü’nü aynı bilinç ve özveri ile kutlamayı hedefliyoruz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteği ve Marmara Belediyeler Birliği koordinasyonunda siz değerli hemşerilerimizin katılımı ile Marmara Denizini müsilaj ve atık tehditlerinden korumak adına Marmara denizine kıyısı olan ilçelerde, belediyelerde de deniz temizliği ve sahillerde temizlik etkinlikleri düzenleniyor. Bu etkinliklerle amacımız; daha temiz ve yaşanabilir Gebze’dir. Bu doğrultuda 5 Haziran Dünya Çevre gününde Marmara Denizi için farkındalık oluşturduğumuz ve paydaşlarımızla ve halkımızla düzenlediğimiz bu etkinliğimize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Marmara hepimizin sloganını benimseyerek denizlerimizi koruyalım temennisinde bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *