İstanbul
Hafif yağmur
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9976 %0.22
37,2320 %-0.56
96.455,98 %-0.318
3.308,28 0,37
Ara
Muhalif. HABERLER Gençler kitap kahvelerde YKS’ye hazırlanıyor

Gençler kitap kahvelerde YKS’ye hazırlanıyor

Gençler kitap kahvelerde YKS’ye hazırlanıyor

Okunma Süresi: 2 dk

Çayırovalı gençler YKS sınavına kitap kahvelerde ve halk kütüphanelerinde hazırlanıyor. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ders çalışan öğrencilerle kitap kahvelerde bir araya gelerek, yaklaşan sınav öncesinde başarılar diledi.

KOCAELİ (İGFA) - 'Şehrimizi imar, geleceğimizi inşa ediyoruz' sloganıyla yola çıkan ve o günden bu yana yaptığı çalışmalarla ilçe gençliğine büyük katkılar sunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçede bulunan Akse Kitap Kahve ile Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kitap Kahve’nin üniversite sınavı süreci boyunca 7/24 açık olacağının müjdesini geçtiğimiz günlerde vermişti.

O günden bu yana sınava hazırlanan gençlerin büyük bir ilgiye hizmet aldığı kitap kahveler ve kütüphanelerde yoğun bir sınav temposu hakim. Sınava hazırlanan gençler, kitap kahvelerdeki imkanlardan faydalanarak, gelecek hayallerine kavuşmak için çaba sarf ediyor. Öğrenciler kitap kahvelerden ve kütüphanelerden çıkmadıklarını dile getirirken, kendilerine 7 gün-24 saat rahat ve ferah bir ortamda ders çalışma imkanı sunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye çok teşekkür ediyor.

İSTEDİKLERİ ZAMAN DERS ÇALIŞABİLİYORLAR

7/24 sınava hazırlanan gençleri ziyaret eden Başkan Çiftçi, hem öğrencilerle sohbet etti, hem de yaklaşan sınav öncesi gençlere başarılar diledi. Çiftçi, “Yaklaşık 10 gün önce sınava hazırlanan gençlerimiz için Akse Kitap Kahve, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kitap Kahve ve halk kütüphanelerinin 7 gün 24 saat açık olacağını duyurmuştuk.  Gençlerimizin yoğun bir tempoyla sınava hazırlandığı bu dönemde bu mekanlarımızı 7/24 açık tutarak, gençlerimizin rahat, ferah ve sessiz bir ortamda istedikleri her saatte ders çalışmalarına imkan sağladık.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *