İstanbul
Az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,5258 %0.18
37,9814 %-0.3
3.349,90 % -0,49
84.600,00 %5.255
Ara
Muhalif. HABERLER Hatay’da su faturalarını Büyükşehir sübvanse ediyor

Hatay’da su faturalarını Büyükşehir sübvanse ediyor

Hatay’da su faturalarını Büyükşehir sübvanse ediyor

Okunma Süresi: 2 dk

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş mahalle ziyaretleri öncesinde Sümerler Futbol Sahası’nda düzenlenen etkinlikte Hatay Büyükşehir Belediyespor Futbol Takımı alt yapı oyuncuları ve aileleriyle buluştu.

HATAY (İGFA) - Hatay Büykşehir Belediye Başkanı Dr. Lütfü Savaş, Defne ilçesi Değirmenyolu, Büyükçat ve Koçören Mahallelerinde düzenlenen halk toplantılarında vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Savaş, depremzede sporculara motivasyon amacıyla düzenlenen etkinlikte alt yapı oyuncuları ve aileleriyle sohbet edip fotoğraf çektirdi.

“7 KİLOMETRELİK YOLUN 3 KİLOMETRESİ TAMAMLANDI”

Başkan Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince yapımı devam eden Bostancık, Çardaklı, Samankaya, Değirmenyolu ve Yeşilpınar Mahallerinin kullanacağı Defne Devlet Hastanesine giden grup yolunun son durumunu yerinde inceledi.

Yolun son durumu ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Savaş, 7 kilometrelik yolun 3 kilometrelik bölümünün tamamlandığını, kalan bölümün de kısa süre içerisinde tamamlanacağını kaydetti.

“SU FATURALARINI BÜYÜKŞEHİR SÜBVANSE EDİYOR”

Değirmenyolu Mahallesinde Muhtar Ali Yiğitdöl ev sahipliğinde gerçekleşen halk toplantısında konuşan Başkan Savaş,  1 ton suyun maliyetinin 18 lira civarı olduğunu, Hatay Büyükşehir Belediyesinin Türkiye’de suyu en ucuz şekilde vatandaşlara ulaştıran 3. il olduğunu söyledi.

Büyükşehir olarak su faturalarını zaten sübvanse ettiklerini ancak deprem sonrası yaşanan göç nedeniyle nüfusun kırsala kayması sonucu suyu dörtte bir fiyatına verdiklerini belirtti.

Deprem sonrası nüfusun artmasıyla su sorunlarının da ortaya çıktığı mahallede kanalizasyon sorunu olduğu konusunda da gelen talepler üzerine Başkan Savaş gereğinin yapılması adına talimat verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *