İstanbul
Hafif kar yağışlı
1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4221 %-0.04
38,2683 %0.27
95.855,08 %-0.708
3.447,73 0,28
Ara
Muhalif. HABERLER Hepsiburada Üst Yönetiminde Bayrak Değişimi

Hepsiburada Üst Yönetiminde Bayrak Değişimi

Hepsiburada Üst Yönetiminde Bayrak Değişimi

Okunma Süresi: 2 dk

Hepsiburada’da Finans Grup Başkanlığına 1 Ocak 2024 itibarıyla, hali hazırda şirket bünyesinde Stratejik Finans Bölüm Başkanı olarak görev yapan Seçkin Köseoğlu getirilecek. 

Hepsiburada, bugün yaptığı açıklamayla 1 Ocak 2024 tarihi itibarıyla Finans Grup Başkanlığı (CFO) pozisyonuna, hali hazırda şirket bünyesinde Stratejik Finans Bölüm Başkanı olarak görev yapan Mehmet Seçkin Köseoğlu’nun atandığını duyurdu. Köseoğlu, CFO’luk görevini 2014 yılından bu yana bu görevi yürüten Korhan Öz’den devralacak. Öz ise Hepsiburada iştiraklerindeki yönetim kurulu üyeliği görevlerine devam edecek.

Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin, atamayla ilgili yaptığı açıklamada "Korhan Öz, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile Hepsiburada’nın büyüme stratejilerinin şekillendirilmesinde ve kârlılığa giden yolun planlanıp uygulanmasında büyük katkı sağladı. Hepsiburada’nın dünya teknoloji borsası Nasdaq’da halka arz sürecini, bunun ardından gelen uyum yükümlülüklerimizi ve finansal süreçlerimizi Korhan’ın liderliği sayesinde başarıyla hayata geçirdik. Hepsiburada’ya uzun yıllar süren katkıları için kendisine teşekkür ediyorum.

Seçkin, kârlı büyüme ve operasyonel verimliliği artırma konusundaki deneyimi, veri analizine dayalı doğru stratejiler oluşturma konusundaki bilgi birikimi ile Hepsiburada'nın sürdürülebilir kârlı büyüme yolculuğuna katkı sağlayacak. Hepsiburada'nın finans ekiplerine liderliği ve bu konulardaki tecrübesinin şirketimize büyük güç katacağına inancım tam." dedi.

Seçkin Köseoğlu, yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada "Bir süredir görev yaptığım,  Türkiye’yi Nasdaq’da temsil eden ilk ve tek Türk şirketi olan Hepsiburada’da CFO rolünü üstleneceğim için mutluyum. Ekip arkadaşlarımızla birlikte şirketimizin sürdürülebilir kârlı büyüme yolculuğuna katkı sağlamak üzere çalışacağım için heyecan duyuyorum.” dedi. 

Köseoğlu, lisans derecesini 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliğinden aldı. 1997 yılında ise Koç Üniversitesi MBA programından mezun oldu. Kariyerine P&G’de başlayan Köseoğlu, Danone, Eczacıbaşı, AMGEN Türkiye ve AMGEN MEA gibi ilaç ve hızlı tüketim malları sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerin finans departmanlarında CFO’luk görevinde bulundu. Köseoğlu, Şubat ayından bu yana Hepsiburada bünyesinde Stratejik Finans Bölüm Başkanı olarak görev yapmaktaydı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *