İstanbul
Hafif yağmur
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9707 %0.29
41,5269 %-0.31
3.709,86 % 0,12
84.050,00 %-0.625
Ara
Muhalif. HABERLER Hisartepe Mahallesi’nde çocuklar yeni parklarına kavuştu

Hisartepe Mahallesi’nde çocuklar yeni parklarına kavuştu

Hisartepe Mahallesi’nde çocuklar yeni parklarına kavuştu

Okunma Süresi: 1 dk

Gemlik Belediyesi; çocukların güvenle oynayabileceği, spor yapabileceği ve içerisinde oturma alanları bulunan parkları yapmaya devam ediyor. Belediyenin son park yaptığı adres ise Hisartepe Mahallesi oldu. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan Gemlik Belediyesi tarafından sürdürülen park atılımının devam edeceğini belirtti.

  Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin Hisartepe Mahallesi'nde bulunan bin 150 metrekarelik alanda sürdürdüğü park yapım işini bitirerek çocukların hizmetine sundu.

Park atılımımız devam edecek

  Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan görev süresi içerisinde ilçenin pek çok noktasında çocuk parkı yaptıklarını ve bu parkların poliüretan malzemeyle değil, ahşap oyun gruplarıyla inşa edildiğini ifade ederken, “Çocuk parklarımızı komple bir alan gibi planlıyor ve inşa ediyoruz. Parklarımızı sadece çocuklarımızın güvenle oynayacağı alanlar değil, spor aletleri ve oturma gruplarıyla yeni bir yaşam alanı olacak şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. İlçemize yeni çocuk parkı kazandırmaya devam edecek, park atılımımızı sürdüreceğiz. Hisartepe mahallemizdeki yeni yaşam alanı bölge sakinlerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Güle güle kullanılsın” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *