İstanbul
Rain and snow
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4592 %0.37
38,1983 %-0.2
96.656,00 %1.156
3.438,13 0,27
Ara
Muhalif. HABERLER İkinci Günde Şölen Ateşi Geceyi Aydınlattı

İkinci Günde Şölen Ateşi Geceyi Aydınlattı

İkinci Günde Şölen Ateşi Geceyi Aydınlattı

Okunma Süresi: 1 dk

Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni’nin simgesi olan şölen ateşi, yine büyük bir coşkuyla yakılırken, Ahmet Şafak konseri de Karamanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Karaman Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni’nin ikinci günü de çeşitli etkinliklerle geçti. Çocuklar için eğlence alanı ve Uçurtma şenliği ile başlayan program, Türk Dünyası Şöleninin simgesi haline gelen Şölen Ateşinin Vali Tuncay Akkoyun, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, İlçe Belediye Başkanları ve protokol üyeleri tarafından yakılmasıyla devam etti. Konser öncesi Belediye Başkanı Savaş Kalaycı sahneye çıkarak halkı selamladı. 

Ahmet Şafak’tan Unutulmaz Gece

Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni’nde, Türk Cumhuriyetlerinden gelen konuklar da sahne aldı. Kafkas Yıldızları Grubu ve Özbekistan Buhara Filarmonisi Müzik ve Dans Topluluğu’nun gösterileri beğeniyle izlenirken gecenin finalinde ünlü sanatçı Ahmet Şafak, havai fişekler eşliğinde verdiği konserle Karaman halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sırasında geleneksel hale gelen demir dövme töreni de gerçekleştirildi.

5. Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni; bugün (5 Ağustos 2023 Cumartesi) Türk Dünyası Parkı’nda saat 21.00’de Akif Andal kısa DJ gösterisi, Silifke Folklor Ekibi gösterisi ve 22.00’deki Kıraç konseriyle devam edecek.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *