İstanbul
Hafif kar yağışlı
1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4221 %-0.04
38,2683 %0.27
95.855,08 %-0.708
3.447,73 0,28
Ara
Muhalif. HABERLER Ilgaz Belediyesi’nden Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu

Ilgaz Belediyesi’nden Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu

Ilgaz Belediyesi’nden Nefes Kesen Kurtarma Operasyonu

Okunma Süresi: 2 dk

Çalışma ve projeleriyle adından söz ettiren Ilgaz Belediyesi her geçen gün güçlendirdiği araç filosundaki araçları etkin ve verimli bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ilgaz ilçesine, Belediye Başkanı Mehmed Öztürk tarafından kazandırılan hizmet araçları aktif olarak kullanılıyor.

Belediye envanterinde bulunan ve ileride kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi için önemli işler yapacak olan MOBİL VİNÇ de bugün nefes kesen bir kurtarma operasyonu gerçekleştirdi.

Ilgaz’ın Fatih Mahallesi girişinde D100 KARAYOLU üzerinde park halindeyken freninin boşalması sonucu yol boşluğuna düşen kamyon, MOBİL VİNÇ ile ekipler öncülüğünde çekilerek kurtarıldı.

Konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini aktaran Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk: “Belediyemiz envanterindeki eskimiş araçları yenilerken Ilgaz’ımızın gelecek vizyonuna uygun eklemeler yapmaya devam ediyoruz.

Ilgaz’ımız için VİZYON PROJELERİMİZ içinde olan ve ileride hayata geçirmeyi planladığımız ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ için aktif olarak kullanılacağını öngördüğümüz MOBİL VİNÇ’i envanterimize kazandırmıştık. Bugün meydana gelen olayda bir kamyon yoldan çıkarak refüjden boşluğa düşmüştür. Gelen yardım çağrısı üzerine ekiplerimiz harekete geçmiş, MOBİL VİNÇ aracımız kurtarma işlemini gerçekleştirmiştir.

Gelecek vizyonu olarak envanterimize kattığımız aracın ilçemizde bu tür istenmeyen vakalarda da vatandaşlarımızın yanında ve ilçemizin hizmetinde olduğunu bu vesileyle buradan vurguluyorum. Maddi hasarlı kazada ölü ve yaralı olmadığı için Rabbime şükrediyorum. Araç sahibine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *