İstanbul
Açık
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,5485 %0.2
39,6333 %0.08
3.409,28 % -0,08
81.483,69 %-2.95
Ara
Muhalif. HABERLER İmamoğlu’ndan vatandaşlara ’oy’ uyarısı

İmamoğlu’ndan vatandaşlara ’oy’ uyarısı

İmamoğlu’ndan vatandaşlara ’oy’ uyarısı

Okunma Süresi: 2 dk

CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Altay ile İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Sinop’un Gerze ve Erfelek ilçelerinde vatandaşlarla buluştu.

SİNOP (İGFA) - Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ayrışmadan değil, birleşmeden yana olduğuna vurgu yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vatandaşlara ‘Oyları bölmeyin’ çağrısı yaptı. “Memleketin her köşesinde gönüllü bir şekilde oy kullanacağız, oylarımıza sahip çıkacağız” diyen İmamoğlu, “Memleket, tam da bugün, 31 Mart’ı 1 Nisan'a bağladığı gece yapılan hukuksuzluklara, 2019’da ‘dur’ dedi. Maçta hile yapmaya kalktılar, milletimiz onlara büyük bir tokat attı. Yani bize ‘kaybedenler kulübü’ diyorlardı, artık ‘kazananlar kulübüyüz’ biz. Milletçe kazanacağız. Sinoplu diyorsa, olacak kardeşim” ifadelerini kullandı. 

“14 Mayıs, Büyük Atatürk'ün kurduğu kutlu Cumhuriyet’in, demokrasiyle taçlanacağı günün adıdır” diyen CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Altay ise, “Türkiye'nin ekonomik sorunlarını çözmek için, Türkiye'de ayrımcılığı bitirmek için, ‘ben, sen’ değil, ‘biz’ demek için, altı Genel Başkan el ele verdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu aldılar.   Büyük bir kadro, güçlü bir takım. Tek derdi Türkiye olan bir takım. ‘Siyaset bana ne verecek’ değil, ‘Ben Türkiye'ye ne vereceğim’ diyen bir takımla huzurunuzdayız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır?
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *