İstanbul
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6753 %0.09
40,0531 %0.19
3.516,44 % -0,05
84.176,23 %3.915
Ara
Muhalif. HABERLER İpsala OSB’de firmaların talepleri görüşülüyor

İpsala OSB’de firmaların talepleri görüşülüyor

İpsala OSB’de firmaların talepleri görüşülüyor

Okunma Süresi: 1 dk

Edirne'de İpsala Organize Sanayi Bölgesine fabrika kurmak için yer talebinde bulunan firmaların durumları OSB yönetimi kurulu tarafından görüşülmeye başlandı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - İpsala OSB Yönetim Kurulu, İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili başkanlığında; Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Ticaret Borsası Başkanı Necmi Sezer, Keşan Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Koru ve Bölge Müdürü Sezer Akyel ile bir toplantı gerçekleştirdi.

İpsala Kaymakamı ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sevgili, başkanlığında toplanarak arsa almak için yer talebinde bulunan firmaların durumlarını görüştü.15 firmanın 150 dönümlük bir arsa talebinde bulunduğu öğrenildi. OSB yönetiminin önümüzdeki günlerde ilk arsa satarak fabrika kuruluş çalışmalarını başlatması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *