İstanbul
Parçalı bulutlu
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,2977 %0
38,1493 %0.68
98.323,99 %2.412
3.427,80 0,05
Ara
Muhalif. HABERLER İZMEK’li öğreticiler Sarısu’da doyasıya eğlendi

İZMEK’li öğreticiler Sarısu’da doyasıya eğlendi

İZMEK’li öğreticiler Sarısu’da doyasıya eğlendi

Okunma Süresi: 2 dk

İzmit Belediyesi ve İzmit Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yürütülen İZMEK 2022-2023 öğretim yılını başarıyla tamamlayan usta öğreticiler ile aileleri Sarısu Gençlik Kampı’nda keyifli bir gün geçirdi

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, İzmit Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yürütülen İZMEK’te 2022-2023 yılını başarıyla tamamlayan usta öğreticileri ve ailelerini Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırladı. Katılımcılar; kano turu, çuval yarışı, halat çekme, sandalye kapmaca, yumurta taşıma gibi birbirinden renkli etkinliklerle gün boyu doyasıya eğlendi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Kalaç da aileler ile birlikte günün tadını çıkardı.

Programda konuşan Başkan Hürriyet, "Bugün istedik ki İZMEK’te emek veren, kente katma değer sağlayan, üretken ellere sahip usta öğreticilerimiz şehrin yoğunluğundan uzak güzel bir gün geçirsinler. Kentlilik bilinciyle dayanışmayı kuvvetlendirmek adına bu tesisimizde sizleri ağırlamak istedik. Davetimize icabet eden değerli hocalarımıza ve ailelerine teşekkür ediyoruz. Birliğiniz, beraberliğiniz, dayanışmanız ve üretmeniz daim olsun. Ben de eski bir usta öğretici olarak yaptığınız işin kıymetini en iyi bilenlerdenim. Bu tesis bizin için kıymetli. Göreve geldiğimizde burası mezbelelik bir haldeydi. Küflenmiş yataklar, mutfak bile diyeceğimiz alanlar, tuvaleti ve banyosu olmayan bir yerdi. İlk işimiz bu tesisi yaşanabilir, tüm halkın gönül rahatlığıyla kullandığı bir hale getirmek oldu. Birçok ürünü geri dönüşümle kenti atölyelerimizde öz gücümüzle yaptık. İhale etmeksizin ciddi bir tasarrufla hayata geçirdik. Bu tesis hem bu bölgeye değer kattı hem de Kandıra’nın incisi haline geldi" dedi.

KALAÇ, “BİRLİKTELİĞİNİZ DAİM OLSUN”

İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Kalaç, “Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı, eşsiz lider, büyük asker Mustafa Kemal Atatürk ‘Öğretmenler dünyanın en muhterem unsurlarıdır’ diyor. Bu vesile ile siz usta öğretici öğretmenlere her zaman değer veren belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Birlikteliğiniz daim olsun. Güzel işlere imza atmanızı temenni ediyorum. Bu konuda hepinizi canı gönülden destekliyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *