İstanbul
Hafif yağmur
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6753 %0.09
40,0531 %0.19
3.516,58 % 0,00
82.957,27 %-1.594
Ara
Muhalif. HABERLER Karacabey’in o mahallesinde motorlar çalınıyor, araç lastikleri patlıyor!

Karacabey’in o mahallesinde motorlar çalınıyor, araç lastikleri patlıyor!

Karacabey’in o mahallesinde motorlar çalınıyor, araç lastikleri patlıyor!

Okunma Süresi: 2 dk

Bursa'nın Karacabey ilçesinde Yeni Mahalle'nin sorunlarını dinleyen Herkes Duysun ekipleri, "Mahallemin Muhtarları" programında, ilçe sakinleri hırsızlık problemlerini dile getirerek, mahalleye kamera konulması gerektiğini kaydetti.

Esmanur GÜLBAHAR - Musa YEŞİLDAĞ - Reyhan ÖZBAKIR - Herkes Duysun BURSA (İGFA) -  Mahallemin Muhtarları programı kapsamında bu hafta Bursa'nın Karacabey ilçesine bağlı Yenimahalle’yi ziyaret ettik. Mahallede oturan vatandaşlar ve esnaf, muhtardan memnun olduklarını fakat güvenlik hizmetlerinin artması gerektiğini ifade etti.

Muhtardan memnun olduklarını belirten Yeni Mahalle sakinleri, “Muhtardan memnunum fakat hırsızlıklar çoğaldı. Hep motorlar çalınıyor, arabaların lastikleri patlatılıyor. Kamera istiyoruz. Gayet iyi fakat otopark istiyoruz ve temizlik hizmetleri artmalı, yol çalışmaları oldu ama kaldırımlar yapılmadı.” diyerek eksikliği dile getirdi.

Bu yıl seçilirse muhtarlıkta 7. dönemi olacağını belirten Yenimahalle Muhtarı Çetin Ayva ise Herkes Duysun muhabirine yaptığı açıklamada, “1996 yılından beri muhtarım. 6. dönemim bitiyor, nasipse 7. döneme devam edeceğiz. Altyapı, taziye evi, düğün salonu ve 5 park yapıldı. Belediye, hiçbir şeyimizi eksik etmedi. Hizmetlerde sıkıntımız yok. Daha önce altyapı sıkıntımız vardı, altyapı ve üstyapı sorunlarının hepsi bitti. Servisle ilgili ve durakla ilgili sorun vardı, onları da başkanımız çözdü. Belediye muazzam çalışıyor. Aşevi var, sosyal yardımlaşmadan gelen destek var ve gayet iyi, herhangi bir sorun yok.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *