İstanbul
Hafif yağmur
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9976 %0.22
37,2320 %-0.56
96.840,01 %0.332
3.308,28 0,37
Ara
Muhalif. HABERLER KASKİ’de ’su tasarrufu’ çağrısı

KASKİ’de ’su tasarrufu’ çağrısı

KASKİ’de ’su tasarrufu’ çağrısı

Okunma Süresi: 1 dk

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı tatili süresince şebeke sularının tasarruflu kullanılması gerektiği hususunda vatandaşları uyardı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) KASKİ Genel Müdürlüğü’nce bayrama sayılı günler kala içme suyunun her zamankinden daha bilinçli kullanılması gerektiği vurgulandı.

KASKİ’den yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Her bir damlası çok kıymetli olan ve her geçen gün ulaşılması daha da zorlaşan suyumuzu bayram süresince de kullanırken bugünü, yarınları düşünerek hareket etmeliyiz. Lütfen suyumuzu bilinçli tüketelim, tasarrufu ön planda tutalım. Çünkü bugün koruyacağımız her bir damla yarın ihtiyaç duyacağımız suyun bir parçası olabilir. Özellikle içerisinde bulunduğumuz yaz mevsimi dolayısıyla kırsal mahallelerde nüfusun artmasına bağlı olarak yaşam kaynağımız olan içme suyumuzun tarımsal alanlarda kullanılması sonucu ihtiyacı olan vatandaşlarımızın suya erişimi zorlaşırken, kimi zaman ise imkânsız bir hale gelmektedir. Bu nedenle tüketimlerimizi daha dikatli şekilde yapmalıyız.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *