İstanbul
Hafif yağmur
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6843 %0.11
39,9667 %0.15
3.518,56 % 0,06
83.768,13 %-0.632
Ara
Muhalif. HABERLER Kayseri Hacılar’a 5 yılda 1 milyar yatırım

Kayseri Hacılar’a 5 yılda 1 milyar yatırım

Kayseri Hacılar’a 5 yılda 1 milyar yatırım

Okunma Süresi: 2 dk

Kayseri Hacılar Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20’nci maddesine istinaden Ocak ayı toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Özdoğan son 5 yılda ilçeye 1 milyar 100 milyon liralık yatırımın yapıldığını belirterek meclis üyelerinin yatırımlara değer kattığını söyledi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Hacılar Belediye Meclisi salonunda gerçekleştirilen yılın ilk toplantısına başkanlık eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Yeni yılın başlangıcıyla birlikte sağlık, sıhhat ve afiyet dileklerimi iletiyorum. Rabbim, bu iyilikleri ilçemize, ilimize, ülkemize ve tüm insanlara versin” dedi.

Son 5 yılda ilçeye 1 milyar 100 milyon liralık yatırım yapıldığına değinen Özdoğan, “Meclisimizdeki çalışmaların ve yapılan hizmetlerin değerini anlamak gerekiyor. Bir milyarlık yatırımın ilçemize kazandırılması, meclis üyelerimizin de emeklerini gösteriyor.” dedi.

Son olarak yapılan bu hizmetlerin devam edeceğini söyleyen Özdoğan, “İlçemizdeki derelerin ıslahı ile alakalı Ankara ziyaretimizde Devlet Su İşleri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde 200 milyonun üzerinde bir yatırımı da ilçemize kazandırmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Konu ile alakalı işlerin ihalesinin 16 Şubat'ta yapılacağını kamuoyuna bildirmiş olalım” şeklinde konuştu.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Hacılar Belediye Meclisi’nin birinci gündem maddeleri görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, meclis toplantısının sonunda alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *