İstanbul
Kapalı
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,5988 %0.01
39,9945 %0.15
3.456,82 % 0,15
83.852,23 %1.396
Ara
Muhalif. HABERLER Kayseri Talas’tan depremzede Elbistan’a destek

Kayseri Talas’tan depremzede Elbistan’a destek

Kayseri Talas’tan depremzede Elbistan’a destek

Okunma Süresi: 2 dk

Elbistan’daki deprem mağdurlarına destek olmaya devam eden Kayseri Talas Belediyesi, kendi yetiştirdiği tarımsal ürünlerden oluşan gıda paketini Talas Kent Yaşam Alanı’nda kalan 210 depremzede aileye ulaştırdı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) 6 Şubat depremi sonrasında Elbistan’da yaraları sarmak amacıyla 300 konteynerlik Elbistan Talas Kent Yaşam Alanını inşa eden Kayseri Talas Belediyesi, burada kalan depremzedelerden yardım elini de hiç çekmedi. Başta gıda malzemesi başta olmak üzere bölgeye sık sık çeşitli yardımlarda bulunan Talas Belediyesi, son olarak da kendi yetiştirdiği ürünlerden oluşan gıda paketinin dağıtımını yaptı.

Talas Belediyesi yetkililerince bölgeye ulaştırılan un, nohut, fasulye ve aspir yağından oluşan paketler, Elbistan Koordinatör Kaymakamı Tarık Orhan’a teslim edildi.

“KARDEŞLERİMİZİ UNUTMADIK”

Pakette yer alan ürünlerin tamamının Talas Belediyesi tarafından yetiştirildiğinin altını çizen Başkan Yardımcısı Kök, “Bu ürünler, Talasımızın kırsal mahallelerinde yetiştirdiğimiz nohut ve fasulyeler ile kendi buğday ve aspirimizden ürettiğimiz un ve yağlar. Bunları Elbistanlı kardeşlerimizle paylaşmaktan son derece mutluyuz. Afiyetle yesinler.”

Konuyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Kaymakam Orhan da, “Talas Kent başta olmak üzere buradaki depremzedelerimize her zaman destekleriniz oldu, olmaya da devam ediyor. Bunu her zaman görüyoruz. Tüm destekleri için Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür ederim.” dedi.

Düzenlenen organizasyonla toplam 2 bin 500 ton un, 500 kg nohut, 500 kg fasulye ve 250 litre aspir yağı depremzedelere ulaştırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *