İstanbul
Rain and snow
1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4592 %0.37
38,1983 %-0.2
95.768,82 %-0.872
3.438,13 0,27
Ara
Muhalif. HABERLER Keşan’da eski devlet hastanesi binaları için çağrı

Keşan’da eski devlet hastanesi binaları için çağrı

Keşan’da eski devlet hastanesi binaları için çağrı

Okunma Süresi: 2 dk

Edirne'ye bağlı Keşan Devlet Hastanesi'nin açılmasının ardından boş kalan Keşan Devlet Hastanesi binalarının öğrenci yurdu olarak kullanılması için çağrı yapıldı.

Erdoğan DEMİR/ Keşan Postası (EDİRNE İGFA) Medya Keşan'ın yaptığı çağrıda, 100 kişilik ve 150 kişilik bu iki eski hastane binasının, ya bakanlıklar arası takasının yapılması, ya belediyeye devrinin yapılarak Edirne'ye bağlı Keşan'a gelen öğrencilere öğrenci yurdu yapılması önerildi.

Çağrıda, Milletvekilleri Fatma Aksal, Ediz Ün, Ahmet Baran Yazgan ve Mehmet Akalın başta olmak üzere Sağlık Bakan Yardımcılığı görevine atanan H.Kürşat Kırbıyık, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, CHP Keşan İlçe Başkanı Saner Özdilek, MHP Keşan İlçe Başkanı Adnan İnan, İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe, SP İlçe Başkanı Ahmet Köseler, Demokrat Parti İlçe Başkanı Şaban Balkanlı ve Keşan'da bulunan tüm STK'lar ile mahalle muhtarlarının göreve çağrıldığı belirtildi.

Çağrıda, "Bu tarihi çağrımız ile boş duran bu iki binanın öğrenci yurduna kavuşturulması belki de bir nebze de olsa bu sorunun çözümüne katkı sağlayacağına inanıyoruz" denildi.

KEŞAN'A ÖĞRENCİ YURDU ŞART

Keşan'da son yıllarda öğrenci sayısındaki artış, öğrenci yurtlarına olan ihtiyacı artırdı. Keşan'da mevcut öğrenci yurtlarının kapasitesi, mevcut öğrenci sayısının çok altında. Bu nedenle, birçok öğrenci, özel yurtlarda yüksek fiyatlara kalmak zorunda kalıyor.

Medya Keşan'ın çağrısı, Keşan'daki öğrenci yurtları sorununun çözümüne katkı sağlayabilir. Belediye ve diğer ilgili kurumların çağrıya olumlu yanıt vermesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *