İstanbul
Az bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4411 %-0.05
38,2788 %0.04
86.359,99 %-2.462
3.386,34 -0,93
Ara
Muhalif. HABERLER Kınık Belediyesi Basın Bülteni

Kınık Belediyesi Basın Bülteni

Kınık Belediyesi Basın Bülteni

Okunma Süresi: 2 dk

Kınık ilçesinde düzenlenen Hasat Festivali son gününde son Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ı ağırlıyor.

 

7’ncisi düzenlenen ve ilçe halkının yanı sıra ilçe dışında birçok misafire ev sahipliği yapan Hasat Festivali görkemli bir kapanışa hazırlanıyor.

 

Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı festival, spor yarışmaları ve çeşitli etkinliklerle ilçeyi adeta panayır yerine çevirdi.

 

Festivalin kapanış gününde Yıldırım’ı ağırlayacak olan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer son başbakanı kapanış gününde ilçede ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek “Son Başbakanımız ve Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım beyefendinin yoğun programına rağmen, festivalimizin son gününde bizlerle olması ziyadesiyle mutlu etmiş ve onurlandırmıştır. Sayın Başbakanımıza teşekkür ederim. Herkesin bu coşkulu günde yanımızda olmasını diliyor ve bütün halkımızı davet ediyorum” dedi.

 

7’ncisi düzenlenen Hasat Festivali’nin beşinci gününde son başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Ak Parti il başkanı Bilal Saygılı, Milletvekilleri, Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri Kınık halkı ile birlikte olacak.

 

Program saat 18:30’da Kınık Öğretmenevi açılışı, Kınık’ın Kurtuluş Günü kapsamında gerçekleşecek olan saat 19:45’teki Fener Alayı ve Kortej Yürüyüşü ve saat 21:00’daki Hakan Altun Konseri ile son bulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *