İstanbul
Hafif yağmur
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9778 %0.24
37,3719 %-0.05
97.681,99 %-0.924
3.314,99 0,57
Ara
Muhalif. HABERLER Kırsal Mahalleler Merkezin Konforuna Kavuşuyor

Kırsal Mahalleler Merkezin Konforuna Kavuşuyor

Kırsal Mahalleler Merkezin Konforuna Kavuşuyor

Okunma Süresi: 2 dk

Kırsal mahallelerde altyapısı tamamlanan bölgelerde yolların parke taş kaplama çalışmalarına hız veren İnegöl Belediyesi, Sungurpaşa Mahallesinde 16 sokağı 6 bin m2 parke taş ile kaplıyor.

Şehrin dört bir yanında yatırımlarını sürdüren İnegöl Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte kırsal mahallelerdeki faaliyetlerine de hız verdi. Özellikle altyapıların tamamlandığı bölgelerde yol kaplama çalışmaları sürerken, son olarak Sungurpaşa Mahallesinde 16 sokakta 6 bin m2 parke taş kaplaması için çalışmalara başlandı.

PARKE TAŞ BÜYÜKŞEHİR’DEN UYGULAMA İNEGÖL BELEDİYESİ’NDEN

Devam eden çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın, beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi. Burada çalışmalara ilişkin açıklama da yapan Aydın, “Bugün Sungurpaşa kırsal mahallemizdeyiz. Burası tarihi bir köydür, Sungur Paşamızın adını taşıyan bir köydür. Belediye Başkanımıza da diğer mahallerimize olduğu gibi Sungurpaşa Mahallemize de büyük önem vermektedir. Bizler de bugün mahallemizde Bursa Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle yaklaşık 16 sokakta 6 bin m2 dolayında kilit parke taş uygulamasını yerinde görmek için buradayız. Çalışmada artık sona gelindi. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Sungurpaşa Mahalle Muhtarı Enver Bali de “Altyapımız tamamlandı, parke taş uygulamamız da sona geldi. Çok güzel bir çalışma oldu. Belediye Başkanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *