İstanbul
Hafif kar yağışlı
1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4565 %0.03
38,3848 %0.56
95.447,28 %-1.033
3.445,86 0,22
Ara
Muhalif. HABERLER Kıyıkışlacık Yeni Yüzüyle Dünyayı Karşılamaya Hazırlanıyor

Kıyıkışlacık Yeni Yüzüyle Dünyayı Karşılamaya Hazırlanıyor

Kıyıkışlacık Yeni Yüzüyle Dünyayı Karşılamaya Hazırlanıyor

Okunma Süresi: 1 dk

Milas Belediyesi tarafından Temmuz ayı içerisinde ihalesi gerçekleştirilen Milas Kıyıkışlacık Ziyaretçi Karşılama Merkezi Projesi ile ilgili yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz ay ihalesi gerçekleştirilen Milas Kıyıkışlacık Ziyaretçi Karşılama Merkezi Projesi ile ilgili Milas Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda toplantı gerçekleştirildi.

Iasos Kazı Başkanı Prof. Dr. Asuman Baldıran, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zühre Sözeri Yıldırım, Milas Mimarlar Odası Temsilcisi Mimar Ege Durgun, Diyetisyen Ezgim Tokat, Müellif Firma Yetkilisi Mimar Atilla Düz ve Mimar Zeynep Düz, Mimar Fulya Polat, İmar ve Şehircilik Müdürü Tolga Ay, KUDEB Birim Sorumlusu Dr. İsmail Ernur ÖZTEKİN ve Atilla Uzunoğulları’nın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, ekolojik bir yaklaşımla karşılama merkezinin mimari tasarımı hakkında görüşler paylaşılarak proje çalışmalarına katkı sağlandı.

Kıyıkışlacık’ın yeni yüzüyle dünyayı karşılamasına katkı sağlanması için bir araya gelen isimler, projenin kalitesinin arttırılması, çevresel ve kültürel faktörler göz önünde bulundurularak sürdürülebilir bir tasarımın oluşturulması üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *