İstanbul
Az bulutlu
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4691 %0.08
38,2769 %0.22
92.184,10 %-3.379
3.445,40 -0,32
Ara
Muhalif. HABERLER Kütahya Zanaat Çarşısı’nda çalışmalar sürüyor

Kütahya Zanaat Çarşısı’nda çalışmalar sürüyor

Kütahya Zanaat Çarşısı’nda çalışmalar sürüyor

Okunma Süresi: 1 dk

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, içinde barındıracağı kapalı otopark ve modern donatılarıyla şehre değer katacak 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’nda yürütülen çalışmaları inceledi.

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın vizyon projelerinden biri olan ve şehrin simgesi Ulu Cami’nin dünyaya açılmasını sağlayacak 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı inşaatındaki çalışmalar, tüm hızıyla sürüyor. Temel kazısı imalatlarının sona erdiği proje alanında 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’nın altında yer alacak kapalı otopark tamamlanmak üzere.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek firma yetkililerinden bilgi alan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, projeyi mümkün olan en kısa sürede tamamlayarak hem kapalı otoparkıyla hem de esnaflarımız için oluşturulacak modern donatılarıyla şehrin önemli bir ihtiyacını karşılanacağını söyleyerek çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledi.

Projenin hayata geçirilmesiyle Ulu Cami İş Merkezi’nde bulunan esnafları mağdur edilmeden 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’na taşınacak. Ulu Cami İş Merkezi ise yıkılarak, ecdat yadigârı Ulu Cami ortaya çıkarılacak ve yeşil bir alanla dünyaya açılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *