İstanbul
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9585 %-0.05
37,2155 %0.38
98.765,05 %4.134
3.256,75 -0,04
Ara
Muhalif. HABERLER Kütahya’da Siner Altgeçidi ortaya çıkıyor

Kütahya’da Siner Altgeçidi ortaya çıkıyor

Kütahya’da Siner Altgeçidi ortaya çıkıyor

Okunma Süresi: 1 dk

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Siner Mahallesi’nde devam eden alt geçit çalışmalarını yerinde inceledi.

KÜTAHYA (İGFA) - Altyapı, üstyapı, çevre ve ulaşım gibi birçok alanda önemli yatırımlar yapan Kütahya Belediyesi, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Siner Mahallesi’ndeki vatandaşların tarım arazilerine ulaşımını kolaylaştırmak için İmam Gazali Caddesi’nde başlatılan alt geçit çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Çalışmalarda önemli mesafenin katedildiği proje alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, alt geçidin 7 metre 10 santimetre genişliğinde, 3 buçuk metre yüksekliğinde ve 33 metre uzunluğunda olacağını ifade ederek, bölgede yaşayan hemşehrilerimizin önemli bir sorununu çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *