İstanbul
Kapalı
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9838 %0.01
41,1063 %0.02
3.701,94 % 0,65
87.636,58 %-0.815
Ara
Muhalif. HABERLER Manisa’da Malta Parkı Katlı Otoparkı’na temel

Manisa’da Malta Parkı Katlı Otoparkı’na temel

Manisa’da Malta Parkı Katlı Otoparkı’na temel

Okunma Süresi: 2 dk

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin otopark ihtiyacının karşılanması amacıyla hayata geçirdiği Malta Katlı Otopark Projesi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindeki protokol üyelerinin kazasız belasız tamamlanması dilekleriyle temele nazar boncuğu atmasının ardından otoparkın yapımı için düğmeye basıldı.

Törende konuşan MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, yıllardır devam eden yatırımların devamındaki bir etabını daha birlikte gerçekleştirmekten mutlu olduğunu ifade etti. Akçay, “Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir hizmet başlamışsa mutlaka sonuca ulaşılmıştır. Taahhüt edilip de temeli atılan ya da başlayan bir projenin tamamlanmayanı yok diye biliyorum. Manisa Büyükşehir Belediyemiz Cengiz Ergün’ün liderliğinde mali yapısını, bütçesini en iyi şekilde değerlendirerek kıt kaynaklarla çok hizmet ve yatırımı başarıyla yürütmeye devam edeceğine inanıyoruz. Bu düşüncelerle Malta Katlı Otoparkı Projesi’nin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yerel seçimlerin geldiğini hatırlatan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, güç birliği yaparak, yapılacak olan tüm yatırımlarda Başkan Ergün’ün projelerine destek vererek, sahip çıkarak projelerin gerçekleştirilmesine vesile olmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Tamamlanmasıyla birlikte hizmet vermeye başlayacak olan Malta Parkı Katlı Otoparkı, 356 araç ve 39 motosiklet kapasitesi, zemin kat artı 4 kat ve çatı katı ile birlikte 10 bin 168 metrekare alanda vatandaşlara hizmet verecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *