İstanbul
Kapalı
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6179 %0.06
39,8459 %-0.14
3.515,51 % 1,85
80.535,71 %-3.143
Ara
Muhalif. HABERLER MASKİ ekipleri fırtına ve yağış mesaisinde

MASKİ ekipleri fırtına ve yağış mesaisinde

MASKİ ekipleri fırtına ve yağış mesaisinde

Okunma Süresi: 2 dk

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, kuvvetli yağış ve fırtına uyarısının yapılmasının ardından tüm ekipleri ile sahadaki çalışmalarına devam ediyor.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, ağaç devrilmesi, çatı uçması gibi olaylara müdahale ederken MASKİ Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler de ızgara ve rögarlarda, derelerde biriken malzemeleri temizleyerek olası taşkınların önüne geçmek için çalışmalarını yürütüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kuvvetli yağış ve fırtına uyarısının yapılmasının ardından dün akşam saatlerinden itibaren Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi,  il genelinde olumsuz bir durum yaşanmaması adına tüm ekipleri ile sahada çalışmalarını yürütüyor. MASKİ tarafından düzenli olarak temizlenen yağmursuyu ızgaralarına fırtına ve yağışla gelen malzemeler ekiplerin özverili çalışmalarıyla temizleniyor. Şiddetli yağış boyunca yoğun mesai harcayan Büyükşehir ve MASKİ ekipleri, 17 ilçede yağmur suyu ızgaraları, kanalizasyon hatları ve derelerde temizlik çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor.

Manisa’da etkili olan fırtına dolayısıyla gece boyunca sahada olan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, devrilen ağaçlara, çatı uçmalarına müdahale etti. İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, “Fırtına ve yağış uyarısının ardından tüm ekiplerimizle gece boyunca teyakkuz halindeydik. Şiddetli rüzgar dolayısıyla devrilen ağaçlar ekiplerimiz tarafından kaldırıldı. Herhangi bir yaralanmaya sebebiyet vermemesi ve trafik akışını olumsuz etkilememesi adına çalışmalarımızı gece saatlerinde yoğunluklu olarak yürüttük. Fırtına ve yağış boyunca ekiplerimizle birlikte sahada vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *