İstanbul
Açık
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4368 %-0.02
39,2645 %1.46
3.415,09 % -0,08
89.195,11 %3.864
Ara
Muhalif. HABERLER MASKİ’den Emirhacılı’ya ziyaret

MASKİ’den Emirhacılı’ya ziyaret

MASKİ’den Emirhacılı’ya ziyaret

Okunma Süresi: 2 dk

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ile MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, 154 mahalle projesi kapsamında altyapı ve üstyapı çalışmaları devam eden Salihli ilçesine bağlı Emirhacılı Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ve MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Salihli ilçesine bağlı Emirhacılı mahallesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ustamehmetoğlu ve Çevik’e, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Alkın Kedersiz ve yetkili personel ile Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün, MASKİ İlçe Şefi Ramazan Tuğrul Kacar ve Karayahşi Mahalle Muhtarı Halil Akaydın da eşlik etti.

Mahalle Muhtarı Mustafa Yüksel ve mahalle sakinlerinin karşıladığı Büyükşehir ve MASKİ heyeti, Emirhacılı mahallesinde hayata geçirilen yatırımların hayırlı olmasını diledi. Programın sonunda, Başkan Ergün’ün hediyeleri Mahalle Muhtarı Mustafa Yüksel ve mahalle sakinlerine takdim edildi. Emirhacılı Mahalle Muhtarı Mustafa Yüksel, “Şu anda Büyükşehir Belediyesi mahallemde büyük hizmetler gerçekleştiriyor. Altyapı ihtiyacımız hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor. Foseptik imalatları yapılıyor. Bunun yanında 3 kilometrelik dere temizlik çalışmaları da sürüyor. Gerçekten Büyükşehir’in bize katkıları çoktur. Cengiz Başkanıma ve emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *