İstanbul
Hafif yağmur
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6753 %0.09
40,0531 %0.19
3.516,58 % 0,00
82.957,27 %-1.594
Ara
Muhalif. HABERLER Nevşehir Belediyesi’nden eğitime tam destek

Nevşehir Belediyesi’nden eğitime tam destek

Nevşehir Belediyesi’nden eğitime tam destek

Okunma Süresi: 2 dk

Nevşehir Belediyesi tarafından 22 bin 500 ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi ile 8 ve 12. Sınıflarda eğitimlerini sürdüren ve LGS ve TYT’ye hazırlanan 5 bin öğrenciye toplam 31 bin 500 hikaye, roman, kişisel gelişim kitabı ve soru bankası dağıtımına başlandı.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA) Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Liseye Geçiş Sistemi (LGS) sınavlarına girecek olan 8 ve 12. sınıf öğrencilerine destek amacıyla soru bankası ve ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitimlerini sürdüren diğer öğrenciler için hikâye, roman ve kişisel gelişim kitapları hazırlandı. KPSS’ye hazırlanan gençler için hazırlanan hazırlık kitapları ile birlikte toplam 31 bin 500 kitap bugün il merkezindeki tüm okullarda öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.

Damat İbrahim Paşa Ortaokulu ve Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki kitap dağıtım törenine katılan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi olarak eğitime desteklerini arttırarak sürdüreceklerini kaydetti.

 Bir ülkenin geleceğini etkileyecek en önemli unsurlardan birinin nitelikli insan gücü olduğunu ve bu kapsamda eğitimin büyük önem taşıdığını vurgulayan Savran, eğitimin her zaman öncelikleri olmaya devam edeceğini kaydetti.

“Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır” diyen Savran, gelecek nesiller için Nevşehir Belediyesi olarak tüm imkânlarını seferber ettiklerini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *