İstanbul
Rain and snow
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,8882 %-0.07
37,2888 %-0.3
98.796,32 %1.172
3.296,97 -0,23
Ara
Muhalif. HABERLER Osmangazi’de hizmetler yağmur gibi

Osmangazi’de hizmetler yağmur gibi

Osmangazi’de hizmetler yağmur gibi

Okunma Süresi: 2 dk

İlçenin 136 mahallesini ihtiyaca göre farklı hizmetlerle buluşturan Osmangazi Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi’ne de çok amaçlı örnek bir hizmet binası kazandırıyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat çalışmaları başlayan Mehmet Akif Mahallesi Hizmet Binası şantiyesini AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Muhtarlık, sağlık ocağı ve OSMEK kurslarının hizmet vereceği proje mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Mehmet Akif Mahallesi’ne bu zamana kadar birçok hizmet götürdüklerini belirten Başkan Dündar, imar planları yapılan mahalleye yeni hizmetler kazandırdıklarını ifade etti. Mehmet Akif Mahallesi’nde güzel bir projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak bu bölgede imar çalışmalarında büyük çaba sarf ettik. İmar planları kesinleştikten sonra bu bölgede çalışma başlattık ve sadece kamulaştırma çalışmaları için 18 milyon lira para harcadık. Mehmet Akif Mahallesi Hizmet Binası’nın inşaat çalışmaları başladı. 500 metrekare taban alanında 3 kat olarak inşa edilecek binanın içerisinde sağlık ocağı, muhtarlık binası ve OSMEK kursları olacak. Hizmet binası yeşil alanları ve çevre düzenlemesiyle birlikte mahallemizin yeni buluşma noktası olacak. Binamızın 10 ayda tamamlanması öngörüldü ama biz bunu daha erkene alıp 6 aylık sürede bitirmeyi planlıyoruz. Yeni hizmet binamız mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.” dedi.

Mehmet Akif Mahalle Muhtarı Osman Sakin de, mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *