İstanbul
Orta şiddetli yağmur
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,1110 %0
37,5546 %-0.03
97.489,84 %1.944
3.369,30 0,05
Ara
Muhalif. HABERLER Özel Sporcular Dünya Spor Başkenti Konya’da Avrupa Şampiyonası’na Hazırlanıyor

Özel Sporcular Dünya Spor Başkenti Konya’da Avrupa Şampiyonası’na Hazırlanıyor

Özel Sporcular Dünya Spor Başkenti Konya’da Avrupa Şampiyonası’na Hazırlanıyor

Okunma Süresi: 2 dk

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesinde bulunan Down Sendromlular Futsal Milli Takımı, 3 Eylül-10 Eylül’de İtalya'nın Padova şehrinde düzenlenecek Down Sendromlular Futsal Avrupa Şampiyonası’nın hazırlık kampını, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 2023 Dünya Spor Başkenti Konya’da gerçekleştiriyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Down Sendromlular Futsal Milli Takımı’nı Konya’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek sporculara başarılar diledi.


Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSF) bünyesindeki Down Sendromlular Futsal Milli Takımı, Down Sendromlular Futsal Avrupa Şampiyonası’nın hazırlık kampını Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde sürdürüyor.

Down Sendromlular Futsal Milli Takımı, 4-11 Ekim 2021’de İtalya’da alınan Avrupa Şampiyonluğu’ndan sonra 1-10 Nisan 2022’de Peru'nun Lima şehrinde düzenlenen Down Futsal Dünya Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atıp dünya üçüncüsü olarak ülkemize gurur yaşatmıştı.

Hedefinde 3-10 Eylül tarihleri arasında İtalya'nın Padova şehrinde düzenlenecek Down Sendromlular Futsal Avrupa Şampiyonası olan milli takımımız, hedefine ulaşmak amacıyla dördüncü hazırlık kampını Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Dünya Spor Başkenti Konya’da gerçekleştiriyor.

Selçuklu 75. Yıl Spor Salonu’nda çift idmanla çalışmalarına devam eden milli takımımız, 21 Temmuz’da akşam antrenmanıyla Konya kampını tamamlayacak.

BAŞKAN ALTAY BAŞARILAR DİLEDİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Down Sendromlular Futsal Milli Takımı’nı Konya’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Gençlerimize Avrupa Şampiyonası yolunda katkı vermek şehrimiz için çok kıymeti. Gönlümüz, kalbimiz her zaman onlarla birlikte olacak. Milli Takımımıza sonuna kadar güveniyor, şampiyon olacaklarına yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

MİLLİLERDE HEDEF ŞAMPİYONLUK

Down Sendromlular Futsal Milli Takımı Teknik Sorumlusu İbrahim Acar, gönüllerin şehri 2023 Dünya Spor Başkenti Konya’da bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Acar, millilerin şampiyona için en iyi şekilde hazırlandıklarını vurgulayarak sağladığı imkanlar için Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

Milli Takım oyuncuları da şampiyonluk için en iyi şekilde mücadele edeceklerini belirterek ev sahipliğinden dolayı Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *