İstanbul
Hafif yağmur
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,5258 %0.18
37,9814 %-0.3
3.349,90 % -0,49
93.122,00 %9.109
Ara
Muhalif. HABERLER Posco Assan’dan ERÜ öğrencilerine burs

Posco Assan’dan ERÜ öğrencilerine burs

Posco Assan’dan ERÜ öğrencilerine burs

Okunma Süresi: 1 dk

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Posco Assan TST Çelik Sanayi A.Ş. arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde Posco Assan TST Çelik Sanayi A.Ş. tarafından ERÜ öğrencilerine burs imkanı sağlanacak.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine; Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu ve Prof. Dr. Hakan Aydın, Genel Sekreter Prof. Dr. İbrahim Narin, Genel Sekreter Yardımcıları Doç. Dr. Afşın Alper Cerit ile Zafer Çağlıtalaslıgil, Edebiyat Fakültesi Kore Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Göksel Türközü, Posco Assan TST Çelik Sanayi A.Ş. CEO’su Jongduk Suh katıldı.

İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, Posco Assan TST’ya öğrenciler yönelik burs imkanı sağlamalarından dolayı teşekkür etti.

Posco Assan TST’nin Çelik Sanayi A.Ş. CEO’su Jongduk Suh da konuşmasında üniversite – sanayi iş birliği çerçevesinde başarılı öğrencilere destek veren bir firma olarak ERÜ öğrencilerine de destek olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Altun ile CEO Suh protokole imza attı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *