İstanbul
Hafif yağmur
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9976 %0.22
37,2320 %-0.56
96.083,45 %-0.363
3.308,28 0,37
Ara
Muhalif. HABERLER Şampiyonluk kupası Ata’nın huzurunda

Şampiyonluk kupası Ata’nın huzurunda

Şampiyonluk kupası Ata’nın huzurunda

Okunma Süresi: 2 dk

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, şampiyonluk kupasını Anıtkabir’e götürdü.

ANKARA (İGFA) - Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 2022-2023 sezonu şampiyonu FOMGET Gençlik ve Spor Kulübü (G.S.K) Kadın Futbol Takımı Anıtkabir’i ziyaret etti. 

Şampiyonluk kupasıyla birlikte Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkan sporcular, teknik heyet ve yöneticiler mozolenin önünde saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nı okundu.

Mozoledeki törenin ardından FOMGET kafilesi, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.

Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan ABB FOMGET G.S.K Başkanı Yalçın Demirkol, mesajında Cumhuriyetin 100’üncü yılında futbolda ilk kez bir şampiyonluk kupasını Başkent Ankara’ya getirmenin büyük gururunu yaşadıklarına vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Atatürk, Formasında Başkent Ankara’mızın simgesi Anıtkabir bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Spor Kulübü olarak, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Turkcell Süper Lig 2022-2023 sezonu şampiyonluk kupasını tarihinde ilk kez Başkent Ankara’ya kazandırmanın onuruyla manevi huzurunuzda bulunuyoruz. Aziz Atam, sizden aldığımız güçle, açtığınız yolda, gösterdiğiniz hedefler doğrultusunda zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirerek var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Ruhunuz şad olsun, rahat uyuyunuz. Kulübümüz sonsuza kadar izinizdedir.”

 MANSUR YAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Anıtkabir’de düzenlenen törenden sonra açıklamalarda bulunan Demirkol şunları söyledi:

“Çok gururluyuz, mutluyuz. Ankara’mıza tarihinde ilk kez böyle bir kupa geldi. Avrupa başkentleri içinde şampiyonluk kupası olmayan tek başkent Ankara'daydı. Bu kupayla makus talihimizi de yendik diye düşünüyorum. Bize desteğini esirgemeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Kulübümüzün Onursal Başkanı Sayın Mansur Yavaş Başkan'ımıza teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *