İstanbul
Orta şiddetli yağmur
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,0635 %0.04
37,3993 %0
95.829,73 %-2.454
3.351,96 -0,18
Ara
Muhalif. HABERLER Sanko Holding deprem bölgesindeki öğrencilere 5 bin adet tablet bağışladı

Sanko Holding deprem bölgesindeki öğrencilere 5 bin adet tablet bağışladı

Sanko Holding deprem bölgesindeki öğrencilere 5 bin adet tablet bağışladı

Okunma Süresi: 2 dk

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın eğitimin yarıda kalmaması için başlattığı kampanyaya 5 bin tablet bağışıyla katkı sunduklarını söyledi.

Depremden etkilenen öğrencilerin eğitimlerini sağlıklı bir şekilde sürdürmeleri için verilecek desteklerin önemine vurgu yapan Konukoğlu, şunları kaydetti:

“TEKNOFEST’in ana paydaş kurumlarından biri olarak bu anlamlı kampanyaya biz de SANKO Holding olarak destek vermek istedik. Depremden etkilenen öğrencilerimizin çalışmalarını sürdürmelerine katkı sağlamak amacıyla SANKO Holding olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na 5 bin adet tablet bağışında bulunduk. Gençlerimizin her zaman yanındayız.” 

Maddi ve manevi tüm imkanlarını seferber ettiklerini ifade eden Konukoğlu, “120 yıl önce Gaziantep’te kurulmuş ve bu topraklarda yüzyılı aşkın süredir çalışan, üreten bir şirket olarak bu felaketi de dayanışma ile atlatacağımıza yürekten inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte de şehrimizi ve bölgemizi ayağa kaldırmak ve yaraları sarmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. 

SANKO, Gaziantep, Kahramanmaraş Narlı ve Adıyaman’da geçici yaşam alanları oluşturabilmek için yaklaşık 1500 konteynerden oluşacak konteyner kentlerin kurulumunu tamamlamıştı. Bu konteyner kentler içinde oluşturdukları öğrenim birimleriyle de öğrencilerin eğitimlerine destek olmaya ve onları psikososyal açıdan desteklemeye devam ediyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *