İstanbul
Rain and snow
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9976 %0.22
37,2320 %-0.56
96.131,60 %-1.142
3.308,28 0,37
Ara
Muhalif. HABERLER Selden zarar gören üreticiye destek

Selden zarar gören üreticiye destek

Selden zarar gören üreticiye destek

Okunma Süresi: 2 dk

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli İlçesi Kayabaş Mahallesi’nde hortum ve dolu nedeniyle seraları zarar gören üreticilere sera naylonu yardımında bulundu.

ANTALYA (İGFA) - Yerelden Kalkınma ilkesi doğrultusunda çiftçiyi her alanda destekleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli Kayabaş Mahallesi’nde 3 Haziran’da meydana gelen hortum ve dolu felaketinin ardından zarar gören üreticilerin yardımına koştu. Başkan Muhittin Böcek, felaketin ardından kendisine ulaşarak yardım isteyen üreticilerin talebini cevapsız bırakmadı.   

1750 Metrekare Naylon Yardımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından hasar tespit çalışmasının ardından seraları zarar gören 4 üreticiye 1750 metrekare sera naylonu teslim edildi. Afetten sonra seralarının kullanılmaz hale geldiğini söyleyen Mustafa Dedemen

isimli üretici “Muhittin Başkanımızla irtibata geçtik. Sağ olsun ekibiyle birlikte yardımımıza koştu ve naylonları bize gönderdi” dedi.

Başkan Böcek Sahip Çıktı

Naylonunu teslim alan Mustafa Ay isimli üretici de önce hortum ardından dolu felaketi yaşadıklarını ve seralarının zarar gördüğünü belirterek, “Muhittin Böcek Başkanıma çok teşekkür ederim. Bu iyiliklerini unutmayacağız. Sera naylonu pahalı bir ürün. Kilosu şu anda 65 TL. Başkanımız sağ olsun bize sahip çıktı. Üreticiye desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Ahmet Öngel de yeni naylonları çekerek seralarını tamir edeceklerini ve yeniden üretime başlayacaklarını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *