İstanbul
Hafif kar yağışlı
1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4726 %0.09
38,2297 %0.13
91.940,00 %-4.39
3.458,64 0,06
Ara
Muhalif. HABERLER Startup’lara 125 bin lira hibe desteği

Startup’lara 125 bin lira hibe desteği

Startup’lara 125 bin lira hibe desteği

Okunma Süresi: 2 dk

Teknoloji odaklı ve ölçeklenebilir iş fikirlerini destekleyen Lonca Girişimcilik Merkezi’nin 9. eğitim dönemi başvuruları 31 Ağustos Perşembe günü sona ediyor. Hayalindeki fikri girişime dönüştürmek isteyen gençlere 125 bin TL’ye kadar hibe desteğinde bulunan Lonca için başvurular internet üzerinden yapılıyor.    

İnovatif fikirlerin ortaya çıkartılması ve desteklenmesi amacıyla Kuveyt Türk tarafından 2017 yılında kurulan Lonca Girişimcilik Merkezi, girişimleri ve girişimcileri desteklemeye devam ediyor. 2017 yılından bu yana 8 dönemde 3 bine yakın başvuru alan ve 80 girişimi mezun eden Lonca, yeni dönem için başvurularını bekliyor. Lonca Girişimcilik Merkezi, 9. dönemi için loncagirisim.com adresi üzerinden 31 Ağustos 2023 Perşembe gününe kadar başvuru almaya devam edecek.

 

Nakit hibe desteğini 125 bin TL’ye yükseldi

Bugüne kadar startup’lara 3 milyon TL’den fazla nakit hibe katkısı sunan Lonca, yeni dönemle birlikte startup başına nakit hibe desteğini, 25 bin TL’si Ar-Ge olmak üzere 125 bin TL’ye kadar yükseltti. 6 ay süren eğitim, proje bazlı mentorluk, çalışma ofisi imkanı, cihaz geliştiren veya Ar-Ge faaliyetlerinde bulunanlara hibe desteği, FinTech’ler için API özelinde mentorluk desteği gibi birçok alanda katkı sağlanıyor. Ayrıca Kuveyt Türk’ün yatırımcısı olduğu KT Portföy yönetimindeki Lonca GSYF ile de Lonca’dan başarıyla mezun olan girişimcilere 200 bin dolara kadar yatırım alma noktasında öncelik veriliyor. Ürünü hazır olan girişimlere Kuveyt Türk ile iş birliği yapma fırsatı da sunuluyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *