İstanbul
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,5349 %0.28
38,0308 %0.05
78.350,01 %-8.997
3.350,34 -0,47
Ara
Muhalif. HABERLER Tarihi Kentler Birliği Osmangazi’de Buluşuyor

Tarihi Kentler Birliği Osmangazi’de Buluşuyor

Tarihi Kentler Birliği Osmangazi’de Buluşuyor

Okunma Süresi: 1 dk

Osmangazi Belediyesi, üyesi olduğu ve kültürel miras için bugüne kadar birçok proje yürüttüğü Tarihi Kentler Birliği’ni Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde ağırlayacak.

Tarihi kent dokularının ve kentsel-kültürel mirasın korunması amacıyla üye belediyeler arasında iş birliği ve tecrübe alışverişini sağlayan Tarihi Kentler Birliği’nin bölge toplantısı, 23 Eylül Cumartesi günü Osmangazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde düzenlenecek toplantının konusu “Cumhuriyetin 100 Yılında Osman Gazi’den Bugüne” olarak belirlendi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi’nin tarihi mirasın korunması ve geleceğe taşınmasına yönelik yaptığı çalışmalar hakkında birlik üyelerine bir sunum gerçekleştirecek. Program kapsamında Hisar Bölgesi, Üftade Türbesi ve Hanlar Bölgesi’nde teknik gezi düzenlenecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *