İstanbul
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,5306 %0.28
38,0434 %0.09
80.077,98 %-7.236
3.360,87 -0,16
Ara
Muhalif. HABERLER Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz

Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz

Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz

Okunma Süresi: 1 dk

İzmir Büyükşehir Belediyesi 6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmak için bölgedeki çalışmalara desteğini sürdürüyor. İZSU Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bölgede içme suyu hizmetinin yeniden sağlıklı bir şekilde verilebilmesi için bir aydır Hatay’da görev yapıyor.

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğündeki iki büyük depremin yaralarını sarmak için bölgedeki çalışmalar sürüyor. 11 ilde büyük yıkıma ve binlerce can kaybına neden olan depremde, şehirlerin içme suyu altyapısı da kullanılmaz hale geldi. İZSU Genel Müdürlüğü, depremzedelerin temiz su ihtiyacını karşılamak ve içme suyu hizmetlerinin tekrar başlatılması amacıyla Hatay Kırıkhan’a teknik ekip gönderdi.

1 su arıza bakım ustası, 2 su arıza bakım işçisi, 1 şoför ve 1 operatör olmak üzere toplam 5 personel ile 1 hidrolik ekipmanlı bakım aracı ve 1 iş makinası bir aydır bölgede görev yapıyor. Bu sürede 122 adreste sorunlara müdahale eden İZSU ekibi, bölgede temiz su ihtiyacını karşılamak için canla başla çalışıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *