İstanbul
Orta şiddetli yağmur
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,4690 %-0.06
36,5214 %-0.22
3.518.876 %3.201
3.069,86 0,54
Ara
MUHALIF GAZETECILIK KENT HABERLERİ "Bayat Ekmek Taze Yemek" projesinde Masterchef yarışmacısı birinci oldu

"Bayat Ekmek Taze Yemek" projesinde Masterchef yarışmacısı birinci oldu

Tuzla Belediyesi’nin düzenlendiği Bayat Ekmek Taze Yemek farkındalık projesi bir çok şef yarıştı. Yarışmada birinci olan isim ise Masterchef yarışmasıyla ünlenen eski yarışmacı Esra Tokelli oldu.

Bir süredir kendi restoranın mutfağında şef olan Esra Tokelli “ Yıllardır mutfakta çalışıyorum. Deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki en çok ziyan olan şey ekmek. Dünyada ciddi bir kıtlık baş gösteriyor. Hayati besinimiz su ve ekmek. Günde yedi milyon ekmek çöpe gidiyor. Kendi mutfağımda en dikkat ettiğim şey ziyan etmemek. Sıfır atık bizim için çok önemli.

Hem bir şef hem de bir anne olarak yarışmada kendi tarifim olarak geliştirdiğim bayat ekmekten mantı tarifimle 1. Oldum. İlerleyen günlerde de sosyal medya hesaplarımdan annelerin çocuklarına kolayca sevdirebilecekleri bayat ekmekten yapılabilecek 3-4 kolay tarif paylaşacağım.” Şeklinde konuştu.

BAY BREAD MARKASI İLE İŞ BİRLİĞİ

2005 yılından bu yana Emine Gül Yılmaz’ın özel tarifleri ve Toya Makine teknolojisi ile geliştirilen yerli üretim olan “Bay Bread Fırıncılık” markası, tüketim alanında sağladığı avantajların yanında, unlu mamullerin ön pişmiş halde işletmelere sevk edilmesini sağlayarak hem personel hem de malzeme konusunda önemli tasarruflar sağlamayı başarıyor.

Şirketin Ceo’su Serdar Yalçınkaya, şu an Türkiye’de hazırda yirmiye yakın şubesi bulunan “Bay Bread” markası ile iş birliği yapan Esra Tokelli’nin geliştirdiği üretim fazlası olan ekmeklerle yapacağı özel tariflerine dondurulmuş olarak raflarında yer vereceğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *