İstanbul
Hafif yağmur
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6305 %-0.03
40,0458 %0.36
3.526,45 % 0,28
83.241,91 %-1.023
Ara
Muhalif. KENT HABERLERİ Keçiören Belediyesi'nden 10 Kasım için özel gazete

Keçiören Belediyesi'nden 10 Kasım için özel gazete

Keçiören Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için “Gazete Keçiören” adıyla özel gazete basımı yaptı.

Okunma Süresi: 2 dk

Keçiören Belediyesi Atatürk’ü ölümsüzleştiren özel gazete yayımladı

Keçiören Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 83’üncü yıl dönümde ölümsüzleştirmek için 10 Kasım’a özel “Gazete Keçiören” adıyla gazete basımı yaptı. Gazeteler, Anıtkabir’i ziyaret edenler başta olmak üzere Ankara’nın birçok noktasında vatandaşlara dağıtıldı.

Ulu Önder Atatürk için özel olarak basılan gazete, halk tarafından ilgiyle karşılandı. Anıtkabir'i ziyaret yurttaşlar için unutulmaz bir hatıra oldu.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un talimatıyla yayımlanan gazetede, Atatürk’ün yaşamını yitirdiğini duyuran 10 Kasım 1938 tarihli gazetelerin manşetleri yer aldı.  Aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünü manşetten duyuran ve ona övgüler yağdıran yabancı basının yayımlarına da yer verildi.

Dört sayfa olarak yayımlanan Gazete Keçiören’in birçok bölümünde, Atatürk’ün cenaze törenine Türkiye’nin birçok noktasından gelen yüzbinlerce insanı gösteren fotoğraflar da yer aldı. Atatürk’ün kurduğu ve Türkiye’nin kalkınmasına öncülük eden kurum ve kuruluşların listesi de gazetede önemli bir yer tuttu.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun kurduğu Türkiye Cumhuriyetini ölümsüzleştirmek için milli ve manevi günlerde Gazete Keçiören’in basım yaptığını ve yapmaya devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *