İstanbul
Parçalı az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,7658 %0.04
37,3895 %-0.39
102.575,56 %-0.5
3.153,57 0,09
Ara
Muhalif. KENT HABERLERİ Menüye bıldırcın eti ekledi, siparişleri yetiştiremiyor

Menüye bıldırcın eti ekledi, siparişleri yetiştiremiyor

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde kebap salonu işleten Hikmet Ölçer, menüsüne ızgarada pişirdiği bıldırcın etini ekleyince siparişlere yetişememeye başladı.

Okunma Süresi: 2 dk

Koronavirüs risk değerlendirmesi haritasına göre, yüzde 50 kapasiteyle 07.00-19.00 saatleri arasında masa müşterileri almaya başlayan restoran, lokanta ve kafe gibi işletmeler menülerine alternatif ürünler katarak cirolarını yükseltmeye çalışıyor.

SİPARİŞLERE YETİŞEMİYOR

Kızıltepe'de kebap salonu işleten Hikmet Ölçer, bu kapsamda protein ve vitamin bakımından oldukça zengin olan ve vücut direncini artıran bıldırcın etini menüsüne ekledi. Bıldırcın etinin faydalarını duyan müşteriler gün geçtikçe çoğalmaya başlayınca Ölçer, artık siparişlere yetişemez oldu.

FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Bıldırcınların faydalarının saymakla bitmeyeceğini anlatan Hikmet Ölçer, "Bıldırcınlarımız bize Mersin'den taze taze geliyor. Faydaları ağrı kesici özelliği görür, kum ve taş dökülmesini kolaylaştırır, protein ve vitamin açısından zengin bir ettir, vücut direncini yükseltir, akciğer sağlığını korur, hastalı hücreleri onarır, bağırsakları parazitlerden temizler, afrodizyak etkisi yüksektir ve kemik gelişimine destek olur. Hazırladığımız bir sosla terbiye edip birkaç saat beklettikten sonra ızgaraya koyuyoruz. Özel müşterilerimiz var. Bunun için geliyorlar. Bazen olmadığı zaman yine de yetiştirmeye çalışıyoruz. Bazı arkadaşlar geliyor, kalmadığı zaman 'Niye çok getirmiyorsunuz?' diyor. Kargoyla geldiği zaman 1-2 günde tükeniyor" diye konuştu.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *