İstanbul
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9146 %0.17
36,7749 %-1.25
93.845,42 %-5.636
3.208,89 -0,60
Ara
Muhalif. MAGAZİN Zeynep Bastık, Kuruçeşme Açıkhava'da sahneye çıktı

Zeynep Bastık, Kuruçeşme Açıkhava'da sahneye çıktı

Birbirinden değerli sanatçıları müzikseverler ile buluşturmaya devam eden Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi önceki akşam ilk kez Zeynep Bastık’ı ağırladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen konserde Zeynep Bastık enerjisi ve güzelliği ile büyüledi.

Okunma Süresi: 1 dk

Zeynep Bastık, kendisini ilk kez sahne aldığı Kuruçeşme Açıkhava konserinde yalnız bırakmayan hayranlarına “Hoş geldiniz. Bu nasıl bir kalabalık... İnanılmaz görünüyorsunuz. Çok heyecanlıyım” sözleri ile teşekkür etti. Siyah payetli kostümünü kombinlediği dirsek üstü eldivenleri ile zarif ve sofistike bir şıklığa bürünen Zeynep Bastık'ın “Beğendiniz mi kıyafetimi?” sözleri alkış yağmuruna tutuldu.

 Zeynep Bastık, 90’ların unutulmayan şarkılarından Sezen Aksu klasiklerine kadar yer verdiği geniş repertuarıyla seyircisinden tam not aldı. Dansları ve bitmek bilmeyen enerjisi ile 2 saat kaldığı sahnesinde akustik ve rap performanslarıyla da sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *